Samsung'dan iPhone 6 golü!

Herkes Apple'ı beklerken, Samsung bombayı patlattı!

Samsung'dan iPhone 6 golü!

Güney Koreli teknoloji devi Samsung’dan, Apple’ın çıkarması beklenen yeni büyük modeline karşı hamle geldi. Samsung, bugüne kadar ürettiği en büyük akıllı telefonu Alpha’yı tanıttı. Galaxy Alpha olarak tanıtılan modelin Eylül’de piyasaya sürülmesi bekleniyor.

Eylül akıllı telefon devleri için kritik önem taşıyacak gibi görünüyor. Apple, 14 Eylül’de iPhone’larla ilgili yeni bir toplantı gerçekleştireceğini açıklamıştı. Uzmanlar, bu toplantıda daha büyük ekranlı yeni model iPhone 6’nın tanıtılmasını bekliyor.

SAMSUNG’A UYARI

Samsung son dönemde geleceğine yönelik uyarılar almaya başladı. Kredi derecelendirme kuruluşu Fitch, Güney Koreli şirketin pazar payının 2015 yılına kadar yüzde 31’den yüzde 25’e düşeceğine işaret etti.

APPLE’IN ÖNÜNE GEÇEMEZ

Uzmanlar, Samsung’un çıkardığı yeni modelin Apple’ın merakla beklenen telefonu iPhone 6’nın önüne geçemeyeceğini belirtiyor.

METAL ÇERÇEVE

Galaxy Alpha, metal çerçeveye sahip. Model beş farklı renkte satışa çıkacak. 4,7 inç, yüksek çözünürlüklü ekrana sahip ve 7mm kalınlığında. Modelin 12 megapiksel çözünürlüklü kamerası var.