Samsung'un bir telefonu daha patladı

Patlayan Samsung, kullanıcısını yaraladı!Sürekli artan patlayan akıllı telefon haberlerine bir yenisi eklendi. Antalya'da bir genç kız cep telefonunun alev alması sonucu yüzünden ve ellerinden yaralandı.

Samsung'un bir telefonu daha patladı
Antalya'nın Alanya İlçesi'nde oturan 24 yaşındaki Ece Gülbahçe, konuştuğu sırada cep telefonunun patlayarak alev alması sonucu el ve yüzünden yaralandı.

DHA ve İHA'nın geçtiği haberlere göre Alanya'nın Saray Mahallesi'ndeki olay, bugün saat 08.00 sıralarında meydana geldi. Kızlarpınarı Caddesi'ndeki çalıştığı özel hastaneye giden Ece Gülbahçe'nin, işyerinin önüne geldiği sırada telefonu çaldı. Telefonu açarak konuşmaya başlayan Gülbahçe'nin, 1 yıl önce aldığı ve görüntülerden markasının Samsung ve modelinin Galaxy S3 olduğu anlaşılan cep telefonunun bataryası aniden patladı.

Cep telefonunun alev alması sonucu yüzünden, kulağından, boynundan ve elinden yaralanan Gülbahçe'ye ilk müdahale çalıştığı hastanede yapıldı. Tedavi ardından Alanya İlçe Emniyet Müdürlüğü Saray Polis Merkezi'ne giderek telefon üreticisi firma hakkında şikayetçi olan Gülbahçe, "Telefonumu alalı daha 1 yıl oldu. Faturalı ve orijinal bir telefon nasıl bu hale gelebilir? Üretici firmadan şikayetçiyim" dedi.

RESİMLERİN BÜYÜK HALLERİ İÇİN TIKLAYINIZ...

Samsung Galaxy S4 de şarj esnasında patlamıştı

Geçtiimiz günlerde Habertürk'te yayınlanan "Galaxy S4 böyle patladı" haberinde de Ataköy'de bir kullanıcının Samsung Galaxy S4 cihazını şarja takı yattıktan 3 saat sonra telefonun patladığı ve alev aldığı, cihaz dışında evde de maddi hasar oluştuğu ortaya çıkmıştı.

Samsung tazminat ödeyecek mi?

Daha önce farklı ülkelerden benzer haberlerle gündeme gelmesine alışkın olduğumuz Samsung'un bu haberler karşısında ne yapacağı, kullanıcılara nasıl tazminatlar ödeyeceği merak konusu. Habertürk'te yayınlanan haberin ardından Samsung yazılı bir açıklama yaparak olayın araştırılacağını söylemişti fakat aradan geçen zamana karşın konuyla ilgili yeni bir açıklama gelmedi.

Konu ile ilgili Samsung'un yaptığı açıklama şöyle:

Bugün yayınınızda yer alan akıllı telefon patlama haberine istinaden aşağıdaki açıklamayı bilginize sunmak isteriz.

Samsung olarak, her zaman en büyük önceliğimiz müşterilerimizin güvenliğidir. Konu ile ilgili olarak müşterimiz ile iletişimde olduğumuzu ve detaylı bir araştırma yürüteceğimizi belirtmek isteriz.

Samsung Electronics Türkiye