Samsung yeni modelini tanıttı!

Samsung akıllı telefon marketine bir yenisini daha ekledi. Teknolojinin en iyi isimlerinden Samsung Galaxy S5 mini'yi tanıttı.

Samsung yeni modelini tanıttı!

Samsung, Galaxy S5'in ardından, cihazın ufak modeli Galaxy S5 Mini'yi tanıttı. Samsung uzun bir bekleyişin ardından minik akıllı telefonu Galaxy S5 Mini'yi dünyaya duyurdu. 4.5 inç'lik Super AMOLED ekrana sahip olan ve 720p formatında ekran çözünürlüğüne ulaşan Galaxy S5 Mini Gorilla Glass 3 cam teknolojisinden faydalanıyor ve ekranı çizilmelere karşı oldukça dayanıklı bir yapıda bulunuyor.

NERELERDE SATIŞA SUNULACAK?
120 gram ağırlığında olan Galaxy S5 Mini, 16 GB dahili hafızayla gelirken, arka yüzünde 8 megapiksel dahili kamera bulunuyor ve bu sayede 3264x2448 piksel çözünürlüğünde fotoğraf & video çekimi yapabiliyor.

Android'in 4.4.2 KitKat işletim sistemini kullanan Galaxy S5 Mini, 1.5 GHz hızında 4 çekirdek Cortex A7 işlemciden güç alıyor. İlk olarak Galaxy S5 ile karşımıza çıkan Ultra Güç Tasarrufu Modu'nu da beraberinde getiren Galaxy S5 Mini'nin donanımına güç vermek için 2100 mAh boyutundaki bir batarya tercih edilmiş.

İlk olarak Rusya'da satışa sunulan cihazın ilerleyen haftalarda Avrupa başta olmak üzere pek çok bölgede satışa sunulması bekleniyor.