Sergen'den Sneijder'e şok eleştiri

Derbi sonrası çarpıcı yorum

Sergen'den Sneijder'e şok eleştiri

Galatasaray, Türk Telekom Arena'da oynanan derbiyi Wesley Sneijder'in golleriyle 2-1 kazanırken Fenerbahçe'nin tek golünü Alper Potuk kaydetti.

Yalçın, Alves'in kartını değerlendirirken, "Kırmızı kart gelene kadar çok farklı düşüncelere sahipti herkes. Fenerbahçe ortaktı. Alves'ten sorumsuzca bir davranış geldi. Bekir'in kartında bir pozisyon var en azından. Ama bu olacak gibi değil. Bu resmen beni at dercesine bir kart" dedi.

Fenerbahçe'de kadro yapımına müdahale olduğunu söyleyen Yalçın, "Emenike iki hafta yok, bu hafta oynuyor. Diego Ribas'ı neden aldın abi bu maçta oynatmayacaksan. Şampiyonlar Ligi oynamıyorsun, Avrupa Ligi oynatmıyorsun Ribas'ı neden aldın? Fenerbahçe'de yukarıdan müdahale var" ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe'nin yine de kötü futbol oynamadığını dile getiren Yalçın, "Fenerbahçe orta sahası Galatasaray'a karşı üstündü ama kırmızı karttan sonra doğal olarak oyundan düşüyorsun. Sneijder son 8 dakikada iki tane müthiş vuruş yaptı. Yıldız oyuncu buralarda çıkacak işte" şeklinde konuştu.

Hollandalı yıldızı öven Yalçın, "Yapacaksın vuruşu takıma maçı kazandıracaksın. Geçen sene bunları yapmıyordu ki. Neden eleştrimiyim yani. Geçen sene hiçbir şey oynamadı. Şimdi fizik olarak da iyileşti iyi oynamaya başladı" yorumunda bulundu.