Şok'ta bir tıkla poşetler hazır

Mağaza konseptini yenileyen Şok, yeni dijital hamlesiyle alışverişte ezber bozmaya hazırlanıyor. Cepte Şok uygulamasıyla mobil platform üzerinden işleri hızlandıran perakende devi, hızlı alışveriş yapmak isteyenlerin uğrak noktası olmak istiyor. Şok Marketler CEO’su Uğur Demirel, “Müşterilere sadece bir tık kadar yakınız. Zaman kazandıracağız” dedi.

Şok'ta bir tıkla poşetler hazır

Şok Marketleri, online alışveriş dönemi başlattı. E-ticaret açılımı yapan şirket, geliştirdiği Cepte Şok uygulaması ile mobil ve web üzerinden sipariş verilmesine imkan sağlıyor. Müşteriler, ‘Tıkla, Gel, Al’ mantığıyla seçtikleri ürünleri belirledikleri zaman dilimi içerisinde kendilerine en yakın Şok Market’ten teslim alabilecek. Alışveriş internet üzerinden tamamlanacağından, mağazada kuyruk bekleme derdi de son bulacak. Online alışveriş uygulaması ile dünyada bir ilke imza atan şirket, başlangıçta Türkiye genelindeki 26 mağazasında bu hizmeti verecek. Şok Marketler CEO’su Uğur Demirel, hedeflerinin müşterilerine zaman kazandırmak ve alışveriş rutinlerini kolaylaştırmak olduğunu söyledi.

MÜŞTERİNİN CEBİNE GİRDİ

Tüketicilere sadece bir tık kadar yakın olacaklarını belirten CEO Demirel, “Dünyada İngiltere ve Fransa’da uygulanıyor. Türkiye’de uygun fiyatlı ürünler satan perakende zincirleri arasındaysa ilk kez Şok Marketler bu uygulamayı hayata geçirdi” dedi. Sistemin aynı zamanda dünyada da uygun fiyatlı ürünler satan marketler içinde ilk kez uygulanacağına dikkati çeken Demirel, “Bu uygulama ile çalışan kadınlar, vakti olmayanlar alışverişlerini cep telefonları ile gün içinde yapıp, evlerine giderken, hazırlanmış paketlerini vakit kaybetmeden alabilecekler" diye konuştu.