Sow'un kankası Trabzon'a

Flaş isim...

Sow'un kankası Trabzon'a

Yeni sezon transfer çalışmalarına son sürat devam eden Trabzonspor’da flaş bir isim gündeme geldi. Bordo-Mavililer, daha önce de istediği ancak anlaşma sağlayamadığı Chelsea’nin forveti Demba Ba’yı gündemine aldı. Gelecek sezon için kaliteli bir kadro kurmak isteyen Trabzonspor Yönetimi, teknik heyetten gelen rapor doğrultusunda harekete geçti. Bordo-Mavili kurmaylardan Demba Ba transferi için tam yetki alan genel menajer Serhat Altıncı’nın golcü futbolcu ile bir telefon görüşmesi yaptığı öğrenildi.

PARASAL KONULAR GÖRÜŞÜLECEK
Teknik sorumlu Hami Mandıralı’nın da çok istediği Senegalli ile konuşan menajer Altıncı’nın “Trabzonspor’a gelir misin?” sorusuna yıldız futbolcudan olumlu yanıt geldi. Demba Ba’nın “Ben profesyonelim, neden olmasın ki! Anlaşabilirsek olabilir” şeklinde cevap verdiği öğrenildi. Parasal konular da anlaşmaya varılması halinde Bordo-Mavililer’in İngiltere’ye giderek bu transferi bitirmeyi istediği belirtildi.

HAMİ’DEN FUTBOLCULARA: ARTIK BİZİ KİMSE YENEMEZ
G.Antep maçının hazırlıklarını sürdüren Trabzon’da teknik sorumlu Hami Mandıralı, dünkü idman öncesi futbolcularına etkili bir konuşma yaptı. Mandıralı, “Artık bizi kimse yenemez. Bu takım kalan 4 maçta 12 puanı alır. Performansınızı daha yukarıya çıkarın. Ben iddialı insanımdır. Artık lig sonuna kadar maç kaybetmeyeceğinize inanıyorum” dedi.

(Habertürk)