Stevie Awards’dan Mevlüt Bulut’a Ödül

İBB Genel Sekreter Yardımcısı Mevlüt Bulut, Stevie Awards tarafından Yılın Yöneticisi kategorisinde ödüle layık görüldü.

Stevie Awards’dan Mevlüt Bulut’a Ödül

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mevlüt Bulut, dünyanın önde gelen organizasyonlarından Stevie Awards’ın 2016 Uluslararası İş Ödülleri’nde Yılın Yöneticisi kategorisinde Bronz Stevie Ödülü’ne layık görüldü.

ABD’de faaliyet gösteren Stevie Awards 2002 yılından bu yana dünya çapındaki organizasyonlarda çalışan profesyonellerin iş dünyasına yaptıkları katkıları dünya kamuoyuna tanıtmak amacıyla her yıl çeşitli kategorilerde onur ödülleri veriyor.

Dünyadaki saygın yöneticileri, girişimcileri ve eğitimcileri kapsayan, dünya genelindeki büyük-küçük, kamu-özel, kâr amacı güden-gütmeyen tüm işletmelere açık olan ve Uluslararası Stevie’ler olarak da bilinen Uluslararası İş Ödülleri (IBA), tüm iş kollarını içine alıyor. 2016 Uluslararası İş Ödülleri’nin kazananları, yüzü aşkın ülkenin on binlerce adayı arasından belirlendi.

Stevie Ödülleri’nin sponsorluğunu ise dünyanın önde gelen B2B pazarlamacıları, yayın kuruluşları ve çeşitli devlet kurumları yapıyor.
30 yıl boyunca birçok önemli çalışmanın altına imza atan, 1994 yılından bu yana Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yerel yönetimler vizyonu doğrultusunda çalışan, 2004 yılından itibaren de İBB Başkanı Dr. Kadir Topbaş’ın kadrosunda yer alan, bina yönetimi, lojistik yönetimi ve akıllı şehirler gibi konularda uzman olan İBB Genel Sekreter Yardımcısı Mevlüt Bulut’a ödülü 21 Ekim Cuma günü Roma’daki Cavalieri Waldorf Astoria Hotel’de gerçekleşecek olan törende verildi.

Mevlüt Bulut kimdir?
1964 yılında Gümüşhane’de doğdu. Ortaokul ve liseyi Erzurum’da, üniversite eğitimini ise Trabzon’da tamamladı.
1987 yılında memuriyete başlayan Bulut, 1994 yılında Beyoğlu Belediyesi Sosyal ve İdari İşler Müdürlüğü’ne atandı. Bu görevi 10 yıl boyunca sürdüren Mevlüt Bulut, 2004 yılından bu yana sırasıyla İBB Katı Atık Yönetimi Müdürlüğü, İBB Sosyal ve İdari İşler Müdürlüğü ve İBB Destek Hizmetleri Daire Başkanlığı görevlerinde bulundu.

İSPARK Yönetim Kurulu Başkanı, İzcilik Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi, Türbeler Derneği Yönetim Kurulu Üyesi, Kasımpaşa Spor Kulübü ve Okçular Vakfı’nda görev alan ve 2014 yılında İBB Genel Sekreter Yardımcılığı görevine getirilen Bulut, evli ve 3 çocuk babasıdır.