Trabzonspor'un yeni sponsoru Katarlı Qatar National Bank oldu

Qatar National Bank (QNB), Trabzonspor formasının göğüs bölgesi için 7.5 milyon dolar ödeyecek!

Trabzonspor'un yeni sponsoru Katarlı Qatar National Bank oldu
Trabzonspor'un yeni forma göğüs sponsoru Katar Emiri'nin ailesinin yönetiminde olduğu Qatar National Bank oldu.

Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın QNB ile yapılan anlaşmada çok önemli katkısını olduğunu belirterek teşekkür etti.
Trabzonspor, Katar bankası QNB ile forma göğüs reklamı konusunda sponsorluk anlaşması imzaladı. 3 yıllık forma sponsorluğu karşısında bordo-mavililer 7.5 milyon Dolar kazanacak.

Anlaşmanın sağlanmasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın büyük katkısı olduğunu belirten Başkan Usta, "Biz QNB ile birlikte onların da desteğini alarak 50. yılımıza güçlü bir şekilde girmek istiyoruz. Sayın Berat Albayrak olmak üzere, siyasilerimize, eski başkanlarımıza, taraftarından bize destek olan herkese çok teşekkür ediyorum. Milyonlarca taraftarımız, kol kola girdiğimiz QNB ve ileride açıklayacağımız yeni sponsorluklarla birlikte, büyük başarılar yakalayacağımız yeni bir yolculuğun başlangıcındayız. Emin olun bu camia, bu taraftar bunları hak ediyor.

Trabzonspor'un eski gücüne, güzel günlerine dönmesini Türkiye hak ediyor. Ben bu sponsorluğu tüm Türk halkına armağan ediyorum. Bize destek veren QNB'yi de çok teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.