Türksat kablo hizmetleri

Ülkemizde iletişim, uzun yıllardır genel olarak Telekom omurgası üzerinden veriliyor olmakla birlikte. 80’li yıllarında ortasında büyükşehirlerde başlayan kablolu yayın hizmetleri günümüzde tüm ülkeye yayılmış ve hemen hemen her şehirde Türksat kablo hizmetleri verilir hale gelmiştir.

Türksat kablo hizmetleri

Türksat, başta televizyon yayınları ile başladığı iletişim alt yapısı hizmetlerine mevcut hizmet grupları itibariyle teledünya, uydunet ve kablo tv ile birlikte sabit telefon hizmetleri ile devam etmektedir. İnternet dünyası henüz çevirmeli modem ile bağlantı kurarken ortaya çıkan geniş bant internet yayını olan kablonet, günümüzde uydunet ismi ile anılmakta ve şehir merkezlerinde yoğun bir uydunet kullanımı söz konusu olmaktadır. Bu kadar talep olan hizmetlerin başvuruları da elbette yoğun biçimde gerçekleşmektedir.

Kullanıcılar uydunet başvuru işlemlerini, türksat başvuru linkini takip ederek kolayca gerçekleştirebilirler. Uydunet olarak bildiğimiz kablonet başvuru işlemleri online kanallardan yapılabilmektedir. Türksat tarafından farklı internet paketleri kullanıcılara sunulmaktadır. Dileyen kullanıcılar AKN’li sınırsız internet, hizmeti alabilirken, dileyenler internet kampanyaları içerisinden kendilerine uygun sınırsız internet paketleri de kullanabilirler.

Türksat, oldukça güçlü bir alt yapıya sahiptir ve mevcut şartlar altında rakibi ADSL değil, fiber internettir. Hatta kimi kaynaklara göre şehirlerdeki kablo alt yapısının, fiberi zaman zaman geçebildiği iddia edilmektedir. Uydunet hali hazırda 100MB aktüel hız sağlarken fiber internet 1000mb teorik hıza sahiptir. Ancak fiber alt yapısının sunumu itibariyle aktüel hız 50mb dolayında gerçekleşmektedir.

Türksat kablo hizmetleri, servis verdiği alanlarda nitelikli müşteri desteği ve teknik servis hizmeti vermektedir. Profesyonel kadrolardan oluşan Türksat ekipleri, kablo tv, kablonet veya teledünya arızalarına hızlı ve efektif biçimde müdahale edebilmekte, müşteri destek servisinden tüm işlemler yapılabilmektedir. Uydunet paketlerinin abonelik fiyatları, ADSL veya Fiberden daha ekonomik olmakla birlikte, sunduğu ekstralarla çok daha uygun hale gelmektedir. Siz de hemen Türksat Kablo hizmetlerine abone olmak için uydunet başvuru ekranını takip ederek başvuru ortamına erişebilirsiniz. Türksat, dilerseniz size simetrik internet veya AKN bulunmayan internet paketleri yanında sabit telefon hizmetini de hiçbir ek kuruluma gerek olmaksızın sunabilmektedir. Üstelik numara taşıma seçeneği de Türksatta sizi bekliyor.