TÜSİAD Başkan adayı belli oldu

TÜSİAD Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Cansen Başaran-Symes, 22 Ocak 2015 tarihinde gerçekleştirilecek seçimli 45. TÜSİAD Genel Kurul toplantısına sunulmak üzere yönetim kurulu asil ve yedek üye aday listesini oluşturdu

TÜSİAD Başkan adayı belli oldu

Türk Sanayicileri ve İşadamları Derneği (TÜSİAD), 45. seçimli Genel Kurul Toplantısı'nda sunulmak üzere oluşturulan yönetim kurulu aday listesi ile yüksek istişare konseyi divanı aday listesini kamuoyuyla paylaştı.

TÜSİAD açıklamasına göre TÜSİAD Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Cansen Başaran-Symes, 22 Ocak 2015 tarihinde gerçekleştirilecek seçimli 45. TÜSİAD Genel Kurul toplantısına sunulmak üzere yönetim kurulu asil ve yedek üye aday listesini oluşturdu.

2015-2016 dönemi için önerilen isimler genel kurul toplantısı öncesinde bugün TÜSİAD üyelerine sunuldu. Başaran-Symes tarafından üyelere sunulan yönetim kurulunun asil aday listesinde; İsmail Hasan Akçakayalıoğlu, Metin Akman, Bahadır Balkır, Cansen Başaran-Symes, Memduh Boydak, Esin Güral Argat, Simone Kaslowski, Ali Yıldırım Koç, Murat Özyeğin, Mehmet Nurettin Pekarun, Agah Mehmet Tara ve Sedat Şükrü Ünlütürk yer alıyor.

Yedek aday listesinde yer alan isimler ise Erol Bilecik, Dilek Yardım, Orhan Turan, Ali İhsan Yeşilova, Gönenç Gürkaynak, Halil Cem Karakaş, Batu Aksoy, Enis Güner, Levent Akgerman, Turhan Turhangil, Hüseyin Murat Akın ve Pelin Akın'dan oluştu.

YİK'te Özilhan dönemi

TÜSİAD Yüksek İstişare Konseyi (YİK) Başkan Yardımcısı Tuncay Özilhan da 22 Ocak 2015 tarihinde gerçekleştirilecek seçimli 45. TÜSİAD Genel Kurul toplantısına sunulmak üzere,TÜSİAD Yüksek İstişare Konseyi Başkanlık Divanı aday listesini oluşturdu.

Özilhan, tarafından 2015-2016 dönemi için önerilen ve TÜSİAD üyelerine sunulan YİK Başkanlık Divanı aday listesinde ise Tuncay Özilhan (Başkan), Arzuhan Doğan Yalçındağ (Başkan Yardımcısı), Ümit Nazlı Boyner (Başkan Yardımcısı), Ömer Aras (Başkan Yardımcısı), Ahmet Agah Uğur (Başkan Yardımcısı), Yavuz Canevi (Sekreter) ve Zekeriya Yıldırım (Sekreter) yer alıyor.