Yarsuvat'tan yeni Aziz Yıldırım açıklaması!

Galatasaray Kulübü Başkanı Duygun Yarsuvat, Aziz Yıldırım ve şike davası hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu

Yarsuvat'tan yeni Aziz Yıldırım açıklaması!

Galatasaray Kulübü Başkanı Duygun Yarsuvat, Aziz Yıldırım ve şike davası hakkında yeni ve çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Duygun Yarsuvat, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın özel yetkili ağır ceza mahkemesinde yargılanmasının yanlış olduğunu söyledi.

Duygun Yarsuvat'ın açıklamaları şu şekilde:

"Ben başkandan önce ceza hukuçusuyum aynı zamanda savunam avukutlığı görevini yürütüyorum. Benim için önemli olan hukuktur. Olaylar şikeye gelince, o zaman dedim ki "Aziz Yıldırım'ın özel yetkili ağır mahkemesinde yanlıştır.' Siz de açın kitaplarınızı bakın, hocalarınıza sorun. Özel Yetkili Ağır Ceza Mahkemesi'nde yargılanması için silahlı suç örgütü olması gerekir"

"Bu davada silah yoktur. Bu davanın herhangi bir noktasında da görev almadım. Sadece söylediğim husus, bunların Özel Yetkili Ağır Ceza Mahkemeleri'nde yargılanmaları yanlıştır. Şike yapılmış, yapılmamış o beni ilgilendirmez. Ben bunu söyledim. Herkesten duyduğum gibi 'Bir miktar talep edilmiş, onu vermediği için bir dava açıldığını duyuyorum' dedim"

"Beni ithamda bulunmadım. Yürütülen hukuki prosedürün yanlış olduğunu söylüyorum. Ben bunu şimdi söylemiyorum, derslerde de söylüyorum. Burada da ders versem, burada da söylerim. Hukukçu sıfatıma uygun bir açıklamadır bu."