Yeşilyurt Spor Kulübü bahar festivali başlıyor!

Türkiye'nin seçkin kulüplerinden Yeşilyurt Sport Kulübü'nde 29 Mayıs 2016 pazar günü festival coşkusu yaşanacak

Yeşilyurt Spor Kulübü bahar festivali başlıyor!
Yeşilyurt Spor Kulübü'nde bahar festivali coşkusu yaşanıyor. 29 Mayıs 2016 tarihinde Yeşilyurt Spor Kulübü Başkanı Necmettin Karabacak'ın öncülüğüyle düzenlenen bahar festivali kutlamalarının yapılacağı kulüpte etkinlikler, saat 10:00'da orta bahçede düzenlenecek olan kermes organizasyonuyla başlayacak.
Gün boyunca birçok önemli markanın kuracağı standlar ile devam edecek etkinlikler saat 19:00'da başlayacak olan Kapanış Partisi ile sona erecek.

Yeşilyurt Spor Kulübü bahar festivali başlıyor! - Resim : 1


YEŞİLYURT SPOR KULÜBÜ KİMDİR?
Yeşilyurt'ta,1956 yılında, 33.000 m2’lik bir alanda kurulmuş Yeşilyurt Spor Kulübü, sportif ve sosyal faaliyetlerin bir arada olduğu bir tesis olarak dikkat çekiyor.

Kulüp içerisinde 4’ü kapalı olmak üzere toplam 9 adet tenis kortu, 2 adet yüzme havuzu, Voleybol ve Basketbol maçlarının oynandığı 800 seyirci kapasiteli Kapalı spor salonu, Sporcu eğitim merkezi, Sporcu kondisyon merkezi, Sporcu lojmanları, Sporcu lokalleri bulunuyor.

Yaz ve Kış Spor Okulları, Dans Kursları, Türk Sanat Müziği Korosu, Fitness merkezi, Spa, Konferans Salonu, Cafe, Restaurant ve Balo Salonları ile sosyal anlamda da hizmet veriyor. Kulüp içerisinde üyelere hizmet veren 11 adet işletme, Bay-Bayan Kuaför, Spor malzemeleri satış mağazası bulunuyor.

Bu güne kadar Milli Takım'lara yüzlerce sporcu yetiştiren kulüp, Voleybol, Basketbol, Yüzme, Tenis, Yelken, Sutopu branşlarında, A Takım, PAF Takım, Genç, Yıldız, Küçük ve Minik Takımlarda ve spor okullarında toplam 2000'e yakın sporcusuyla Türkiye Liglerinde ve Uluslararası müsabakalarda yer alıyor.