Bakan Albayrak'tan Mahir Ünal'a yanıt: Ufak bir fragmanını gördük

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal, Twitter'dan "Ekonomik iyileşme belirgin bir hız kazandı, güven endeksleri yükseldi, borsamız salgın öncesi değerlerini yakaladı, PMI 53,9'u gördü. Azmi, çabası ve mücadelesi için Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak''a teşekkür ederim." mesajını paylaştı. Albayrak da bu mesaja kayıtsız kalmadı ve "Hep birlikte daha iyisini başaracağız." yanıtını verdi.

Bakan Albayrak'tan Mahir Ünal'a yanıt: Ufak bir fragmanını gördük

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, "Bu zorlu süreçte tüm Türkiye birlik olduk. Neler yapabileceğimizin ufak bir fragmanını gördük. Hep birlikte daha iyisini başaracağız" dedi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal, Twitter'dan "Ekonomik iyileşme belirgin bir hız kazandı, güven endeksleri yükseldi, borsamız salgın öncesi değerlerini yakaladı, PMI 53,9'u gördü. Azmi, çabası ve mücadelesi için Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak''a teşekkür ederim." mesajını paylaştı.

ALBAYRAK, ÜNAL'A YANIT VERDİ!

Ünal'a Twitter'dan yanıt veren Bakan Albayrak, "Sayın Mahir Ünal, bu başarı; işçisiyle, çiftçisiyle, esnafıyla, memuruyla, sanayicisiyle, genciyle ve yaşlısıyla tüm vatandaşlarımıza aittir. Bu zorlu süreçte tüm Türkiye birlik olduk. Neler yapabileceğimizin ufak bir fragmanını gördük. Hep birlikte daha iyisini başaracağız." ifadelerini kullandı.