Beşiktaş'a bir kötü haber daha

Fenerbahçe ile zirve yarışı veren Beşiktaş'ın Kasımpaşa karşısında aldığı kritik mağlubiyet siyah beyazlı kulübün yatırımcılarını da üzdü

Beşiktaş'a bir kötü haber daha

Beşiktaş, Fenerbahçe'nin Osmanlıspor ile 0-0 berabere kalmasının ardından şampiyonluk yarışında önemi bir kat daha artan mücadelede Kasımpaşa'ya deplasmanda 2-1 yenildi. Böylece en yakın takipçisi Fenerbahçe ile puan farkını artırma fırsatını tepen Beşiktaş, bugün borsada da çakıldı.

Yılbaşından bu yana yüzde 170'in üzerinde değer kazanan Beşiktaş hisseleri (BJKAS) 2,15 liradan 5,90 seviyelerine kadar çıkmıştı. Dün günü Beşiktaş 5,90 liradan kapatan BJKAS hisseleri bu sabah yüzde 12 değer kaybıyla 5,18 liraya kadar geriledi.

FENERBAHÇE COŞTU

Buna karşılık şampiyonluk yarışında iddiası bir kat daha artan Fenerbahçe hisseleri ise yüzde 9'u bulan primle güne başladı. Tamamen kulüplerin yeşil saha performanslarının borsaya yansıdığı bugünde, mali açıdan zor günler geçiren Galatasaray'da yatay bir performans görülürken, Trabzonspor'da dün günü kapattığı seviyelerden işlem görüyor.