iPhone 7 ve iPhone 7 Plus'larda devrim yaratacak özellikler!

iPhone 7 ve iPhone 7 Plus telefonlar kablosuz şarj, toz ve su geçirmezlik, 12 MP çift lens kamera, en az 32 GB depolama alanı ve sanal gerçeklik özelliğiyle gelecek!

iPhone 7 ve iPhone 7 Plus'larda devrim yaratacak özellikler!
iPhone 7 ve iPhone 7 Plus'la gelecek yeni özelliklere ilişkin şok sızıntılar kafaları iyiden iyiye karıştırdı.
iPhone'un ana üreticilerinden Foxconn'daki özel bir toplantı esnasında çekildiği söylenen görüntüde bir sunum slaytının yer aldığı görülüyor. iPhone 7 Plus'ın bazı özelliklerine yer veren slaytta özellikle iki detay son derece dikkat çekici.

SUYA DAYANIKLI iPHONE?
Bunlardan birisi kablosuz şarj, diğeri de yeni iPhone'un toz ve suya dayanıklı olacağına işaret eden IP68 sertifikası.
Bu iki dikkat çekici özelliğin yanında slaytta ayrıca cihazın 12 MP çift lens kamera ve iOS 10'la geleceği detayları de yer alıyor.

iPhone 7 Plus şarj problemini çözecek mi ve suya dayanıklı mı olacak

DAHA YÜKSEK DEPOLAMA ALANI

Öte yandan Apple'nin 2016'nın son çeyreğinde çıkartacağı artık kesinlik kazanan İphone 7'nin özelliklerindeki gizem iyice ortadan kalkıyor. Şirket, telefonun daha kullanışlı olması için depolama alanını büyütecekken, bazı yenilikleri de beraberinde getirecek.
İphone 7 ile birlikte daha yardımcı bir SİRİ özelliğini kurgulayan Apple, telefonunda en çok eleştirilen 16 GB özelliğini de ortadan kaldıracak. Daha önce en al ürününde 8Gb depolama alanı kullanan iphone bu konuda değişikliğe giderek 16 Gb'a yükselmişti. Bu durumla ilglili de kullanıcılarından şikayet alan Apple, İphone 7'den itibaren 16 Gb depolama alanını 32 Gb'a yükseltecek.

SANAL GERÇEKLİK ÖZELLİĞİ OLAN iPHONE 7
VR adı verilen Sanal Gerçeklik uygulaması için de patent başvurusunda bulunan Apple, İphone 7 ile birlikte bu özelliği de telefonunda bulunurmaya başlayacak.

İphone 7, Eylül ayı itibariyle tanıtımı yapılarak satışa sunulacak.

iPhone 7 ve iPhone 7 Plus'larda devrim yaratacak özellikler! - Resim : 2