iPhone ile en güzel oyun Euro 2016'ya saatler kala çekildi!

Euro 2016 için iPhone severlere Apple'dan sürpriz geldi. En güzel oyunu iPhone'u çekenler için 30 saniyelik kısa film hazırlandı!

iPhone ile en güzel oyun Euro 2016'ya saatler kala çekildi!
Apple, 2015 yılında iPhone 6'yı lanse etmesinden bu yana başlattığı "iPhone ile çekildi" projesi kapsamında Euro 2016 için de iPhone tutkunlarına bir sürpriz hazırladı. Euro 2016'da ilk maçın başlamasına sadece saatler kala, futbolun güzelliklerini yaşatacak yeni bir proje daha Apple tarafından hayata geçirildi: iPhone ile çekilen en güzel oyun!
’En güzel oyun’ iPhone kullanıcılarının çektiği fotoğrafları ve videoları kullanarak futbolun tüm güzelliklerini taraftarlar ve onların iPhone’larıyla kaydettikleri anlarla kutlayan 30 saniyelik bir film.
Dünyanın her yerinde tutku ve rekabetten söz ederken tüm dil engellerini ortadan kaldırarak ülkeleri birleştiren tek bir spor var. O da futbol.
UEFA Euro 2016’yı kutlamak için Apple bugün ‘iPhone ile Çekildi’ kampanyasının, futbola duyulan evrensel sevgiyi ateşli taraftarların merceğinden yansıtan yeni bir bölümünü başlatıyor. Çekilen fotoğraflar ve videolar kadın-erkek, genç-yaşlı sokak aralarından büyük stadlara kadar her yerde yaşanan tutkuyu gösteriyor.
Apple özetle şöyle diyor kampanyasında:

iPhone ile futbolun güzelliğini istediğiniz zaman, istediğiniz yerde kaydedebilirsiniz.
"En güzel oyun” filmine buradan, Apple Türkiye YouTube kanalından ve apple.com/tr' den ulaşabilirsiniz.
Futbol coşkusunu ateşleyen “En güzel oyun” filminin müziği olan Little Simz’den “Wings” i Apple Music ve iTunes’dan dinleyebilirsiniz.
Ayrıca turnuvadaki ülke gruplandırmalarına göre yeniden tasarlanan ülkeler sayfasına da bu linkten göz atmayı unutmayın.

iPhone ile en güzel oyun Euro 2016'ya saatler kala çekildi! - Resim : 1