Müezzinoğlu'ndan büyükanne maaşı açıklaması

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Müezzinoğlu, 10 ilde 6.500 aileye 450 TL verileceğini açıkladı

Müezzinoğlu'ndan büyükanne maaşı açıklaması

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı’nın (ÇSGB) başlattığı Büyükanne Projesi’nde 10 il de hak kazanan ailelerden 6 bin 500’ünün isimleri bakanlığın internet sitesinden açıklanacak.

ÇSGB Büyükanne Projesi kapsamında, annenin fiilen çalışıyor olması kaydıyla, 3 yaşını doldurmayan torununa bakan büyükannelere 12 ay süreyle 425 TL karşılıksız maddi destek verilmesiyle ilgili 10 ilde ilk belirlenen 6 bin 500 ailenin isimleri bakanlığın ’https://buyukanne.csgb.gov.tr’ adresinden bugün saat 11.00 itibariyle sorgulanılabilecek.

BAŞVURU SONUCUNU SORGULAMAK İÇİN TIKLAYINIZ...

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Anadolu Ajansı Editör Masası'na konuk oldu. Müezzinoğlu, AA Editör Masası'nda gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulunuyor, editör ve muhabirlerin sorularını yanıtladı.

"TÜRKİYE'NİN GÜÇLÜ BÜYÜMESİNDEN RAHATSIZLIK DUYUYORLAR"

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Müezzinoğlu, "Almanya, Hollanda ve diğer Avrupa ülkelerinin büyük bir kısmı, Türkiye'nin güçlü büyümesinden ve gelişmesinden son dönemde ciddi rahatsızlık duyuyor. Bunu özellikle 2013 Gezi olaylarından itibaren çok net gözlemleyebiliyoruz. Türkiye aleyhine olabilecek bütün gelişmelerin arkasında ya destekçi olarak var ya organizatör olarak var." diye konuştu.

O parayı alacaklar belli oldu

"İNSANI KANDIRMA NİYETİYLE SIĞ, YALAN CÜMLELER SÖYLENİYOR"

Müezzinoğlu, Kılıçdaroğlu'nun seçilme yaşının 18'e düşürülecek olmasıyla ilgili eleştirileriyle ilgili şunları söyledi:


"Burada resmen insanı kandırma niyetiyle sığ, yalan cümleler söyleniyor. Bir defa kim olursa olsun, ister milletvekili, ister cumhurbaşkanı, ister başbakan, ister bakanın yaşını ve gününü doldurmadan emekli olma şansı yok. İlk defa milletvekili olacaklar için de asla 60 yaşından önce erkekleri, 58 yaşında önce de kadınları emekli yapmayan bir sistemimiz var."