Samsung Note 6'yı çıkarmadan Galaxy Note 7 çıkaracak!

Samsung, teknoloji meraklılarını şoke edecek bir adım atmaya hazırlanıyor. Galaxy Note 6 bekleyenler bu sürprize çok şaşıracak!

Samsung Note 6'yı çıkarmadan Galaxy Note 7 çıkaracak!
paralimani.com Ekonomi Servisi

Samsung Galaxy ile Apple iPhone arasındaki ölümcül rekabet, her iki tarafı da artık sürpriz hamleler yapmaya itiyor. iPhone'un ucuz versiyonlarını piyasaya sürmesinin ardından asıl büyük rekabetin yaşandığı iPhone 6 ve Samsung Galaxy Note savaşında Samsung'tan ezber bozacak bir hamle gelebilir: Samsung Galaxy Note 7.

Güney Kore'li yayın organı Etnews'in haberine göre, Samsung, Galaxy Note 6'yı çıkarmayacak. Samsung'un hamlesi hem iPhone'u hem de Galaxy Note 6'yı bekleyenleri şaşkına çevirebilir. Çünkü yayın organının şirkete yakın kaynaklara dayandırdığı bilgiye göre Samsung Galaxy Note 6'yı piyasaya sürmeyeceği, bunun yerine doğrudan Galaxy Note 7 isimli bir telefonu pazara sunacağı belirtiliyor.
GALAXY NOTE 1, NOTE 2, NOTE 3, NOTE 4, NOTE 5, NOTE 7!
İddiaya göre bu hamlenin altında yatan neden iPhone 6'nın piyasaya çıkması sonrasında Galaxy Note 6 isminin eski versiyon bir telefonmuş gibi algılanmasının önüne geçmek.
Apple'ın iPhone 7'yi önümüzdeki aylarda piyasaya süreceğini öngören Samsung yetkilileri, böylece iPhone 7 ile rekabete Samsung'un da Galaxy Note 7'si ile başlayacak.
LANSMAN TARİHİ DE iPHONE 7'DEN ÖNCE OLACAK
Sitede yer alan iddiaya göre, Samsung'un Galaxy Note 7’yi piyasaya süreceği tarih de belli. Galaxy Note 7 lansmanı, 13 Ağustos 2016 tarihinde gerçekleşecek. Bunun da sebebi, Apple'ın eylül ayında yapılması beklenen yeni telefonu iPhone 7 ve iPhone 7 Plus'ın lansmanının önüne geçmek. Böylece Samsung, iPhone 7'den daha önce Galaxy Note 7'yi piyasaya sürmüş olacak.

İLGİNÇ İDDİA: HEM ÖNDEN HEM DE ARKADAN KAVİSLİ GALAXY NOTE 7
Dünyanın en önemli teknoloji sitelerinden biri olan The Verge'ün iddiasına göre ise Galaxy Note 7'nin birçok özelliği bile şimdiden belli oldu. Örneğin tasarım olarak Note 7, hem önde hem de arkada kavisli bir tasarıma sahip olacak.