Sur Yapı Koşuyolu’nda Yeni Projesine Başlıyor

Yeni Projesine Başlıyor

Sur Yapı Koşuyolu’nda Yeni Projesine Başlıyor

Sur Yapı, hayata geçirdiği projelerine İstanbul Anadolu Yakası’nın en önemli semtlerinden Koşuyolu’nda bir yenisini ekliyor.

Koşuyolu’nda hayata geçecek proje E-5 Koşuyolu girişinin hemen yanında ve E-5 ile doğrudan bağlantılı bir konumda yer alıyor. Sur Yapı’nın Koşuyolu projesi içerisinde bulunan konut, home ofis blokları ve ticari alanları ile Anadolu Yakası’nın en kıymetli lokasyonlarından bir tanesinde yer alacak. Konut bloğu batı cephesinden Tarihi Yarım Ada, güney cephesinden Kadıköy ve Haydarpaşa, doğu cephesinden Adalar ve Marmara Denizi, kuzey cephesinden Çamlıca manzaraları ile müşterilerine harika bir İstanbul panoraması yaşatacak. Proje içerisinde yer alacak home ofis blokları ise konforlu bir çalışma hayatı sunacak.

Kadıköy ilçesi sınırlarında yer alan Koşuyolu, Anadolu Yakası’nın en önemli ve tarihi ilçelerinden Üsküdar’a da komşu bir konumda yer alıyor. Yapımı kısa bir süre içerisinde tamamlanacak ve projeye çok yakın bir mesafede yer alan Avrasya Tüneli ile Avrupa ve Anadolu yakası arasında geçiş sağlanabilecek. Projenin, Kadıköy – Kartal metrosunun Acıbadem istasyonuna yakınlığı sayesinde Anadolu Yakasında birçok noktaya ulaşım kolaylıkla gerçekleştirilebilecek. Ayrıca Marmaray’ın başlangıç durağı olan Ayrılıkçeşmesi durağına yakınlığı ile Avrupa Yakasına geçişte Marmaray’ı kullanmak isteyenlere kolaylık sağlayacak. İki kıta arasını Metrobüs ile geçmek isteyenlere Altunizade, Acıbadem ve Uzunçayır duraklarına yakınlığı ile kolay bir ulaşım imkânı sağlayacak.

Ön talep döneminde konut veya ofisini öncelikli seçme fırsatını yakalayacak müşteriler bu dönemin avantajlı fiyatlarından da yararlanma fırsatına sahip olacak. Ön talep bırakmak ve benzersiz fırsatlardan yararlanmak için acele edin!
Detaylı bilgi için: www.suryapi.com.tr/kosuyoluprojesi / 444 5 787