Turkcell'e ödül

Tüketicilerin en sevdiği markaların belirlendiği Lovemarks araştırmasının ödül töreni Brandweek İstanbul kapsamında düzenlendi. Araştırmada en beğenilen GSM operatörü seçilen Turkcell adına ödülü, düzenlenen gecede Turkcell Marka ve İletişim Pazarlama Direktörü Bahar Uçanlar aldı.

Turkcell'e ödül

MediaCat ve Ipsos işbirliğinde sekizincisi gerçekleştirilen ve tüketicilerin en sevdiği markaların belirlendiği Lovemarks araştırmasının ödül töreni Brandweek İstanbul kapsamında düzenlendi. Araştırmada en beğenilen GSM operatörü seçilen Turkcell adına ödülü, düzenlenen gecede Turkcell Marka ve İletişim Pazarlama Direktörü Bahar Uçanlar aldı.
MediCat ve Ipsos tarafından sekizinci kez belirlenen Lovemarks 2015’te kez Türkiye’nin en sevilen markalara ödülleri Brandweek İstanbul kapsamında düzenlenen törenle verildi. Tüketiciyle birebir yapılan görüşmeler sonucu belirlenen araştırmada Turkcell, GSM operatörü kategorisinde en sevilen marka seçildi.

Lovemarks araştırması tüm Türkiye’yi temsil edecek şekilde 12 ilden 15-55 yaş arası 2 bin kişiyle bilgisayar destekli telefon görüşmeleri yaparak gerçekleştiriliyor. Böylece farklı sektörlerde tüketicilerin en beğendiği markalar gün yüzüne çıkıyor. Bu yıl 21 kategorinin olduğu araştırmada yine en sevilen GSM markası olarak ödül alan Turkcell’le birlikte diğer sektörlerin zirvesinde bulunan Arçelik, Teknosa, Sütaş, Hacı Şakir ve Ülker gibi Türkiye’nin önde gelen markalara da ödüllerini aldı.

Törene Turkcell adına Turkcell Marka ve İletişim Pazarlama Direktörü Bahar Uçanlar, “Turkcell kurulduğu günden bu yana müşterilerimizin memnuniyeti bizim için her zaman ilk sırada yer aldı. Tüm çalışmalarımızı müşteri memnuniyeti odağı ile gerçekleştirdik. Böyle büyük bir pazar araştırmasının sonucunda müşterilerimizin bizi sevdiğini, güvenilir ve samimi bulduğunu bilmek mutluluk veriyor. Müşterilerimizin beğenisini daha da yükseğe taşımak üzere onlara sunduğumuz her türlü hizmeti en iyi şekilde yerine getirmeye devam edeceğiz. diye konuştu

Turkcell'e ödül - Resim: 1