Türkiye'siz turizm olmaz

Almanya'da yapılan 'Türkiye'ye gitmeyin' çağrılarına inat konuşan Alman Bağımsız Seyahat Acenteleri Örgütü Başkanı Manuel Molin, "Türkiye'de tatile alışan kitle kolay kolay Türkiye'den vazgeçemez. Herkese rahatlıkla Türkiye'yi tavsiye ediyoruz" dedi.

Türkiye'siz turizm olmaz

Almanya'daki 2 bin 214 seyahat acentasını çatısı altında toplayan Bağımsız Seyahat Acenteleri Örgütü (TSS Group) Başkanı Manuel Molina, Türkiye'ye olan güvenini bir kez daha yineledi. Molina, "Türkiye, Avrupa turizmi için önemli bir durak. Türkiyesiz turizm olmaz" dedi. Manuel Molina, TSS Group olarak Türkiye satışlarını desteklediklerini, Türkiye satışlarını arttırmak için 250 bin adet Türkiye kitapçığı hazırladıklarını söyledi.

KİTAPÇIK BASTIRIYORUZ

Hazırladıkları kitapçıklarda Türkiye'nin önemli turizm merkezlerini tanıtacaklarını belirten Molina, "Bu kitapçıkları Almanya ve Avrupa'da yer alan TSS'nin acentaları aracılığıyla tatilcilere dağıtılacak. Türkiye için ciddi bir tanıtım olacağına inanıyoruz. Ayrıca Türkiye pilot bölgesiyle başlanan Hotel projemiz gayet başarılı ilerliyor. Geçen sene söylediğimiz gibi Türkiye satışlarını desteklemeye devam edeceğiz" diye konuştu. Türkiye'nin Avrupalı ve Alman tatilciler için önemine değinen Molina, “Türkiyesiz turizm olmaz" dedi.

Çocuklu aile için adeta cennet

Türkiye'nin, özellikle çocuklu ailelerin en önemli tercihi haline geldiğini belirten, Avrupalı ve Alman tatilcilerin Türkiye'yi tercih etmeye devam edeceğini söyleyen Molina, "Türkiye'de tatile alışan kitle kolay kolay Türkiye'den vazgeçemez" değerlendirmesini yaptı.

Eski gücüne kavuşacaktır

Türk turizminin dünya turizminde vazgeçilmez ülkeler arasına girdiğini belirten Manuel Molina, açıklamalarına şöyle devam etti: "Her ülkenin sıkıntılı olduğu dönemler olur. Türkiye de bunlardan birini yaşıyor. Türkiye, kısa sürede kendini toparlayarak turizmdeki eski gücüne kavuşacaktır. TSS acentalarından tatil satın almaya gelenlere rahatlıkla Türkiye'yi tavsiye etmeye devam ediyoruz. Türkiye'nin sunduğu imkanları başka bir turizm ülkesinin veremeyeceğini çok iyi biliyoruz."