Uygun Fiyatlara İngilizce Kursu; www.konusarakogren.com

Günümüzde çağın getirmiş olduğu teknolojik, kültürel ve sosyal alanlarda görülen gelişme gerek ilkokul, gerek lise ve gerekse üniversite mezunlarının çalışma sahalarını ve sahip olmaları gereken bilgi donanımlarını en üst seviyelere çıkarmıştır.

Şöyle ki; yıllar öncesinde diploma işverenler için yeterli olsa da, çağımızda artık sadece araç durumunda. Diplomalı bireyin kendini geliştirmiş olması, yeterli verimli bir çalışan, özgüveni yüksek bir insan, diksiyonu düzgün ve sağlam bir bilgi donanımında olması bile yeterli olmuyor. Çünkü eğitim sistemiyle, toplumun bilinçlenmesi ve gittikçe artan ekonomik güçle birlikte; yıllar geçtikçe üniversite mezun sayısı artışa geçti. Artık bunlardan yalnızca birine değil, birçoğuna sahip olmak gerekiyor. Hele bir tanesi var ki; çağın olmazsa olmazı, işverenin olmadığında kabul görmediği ve kişinin kendinde eksiklik hissettiğinde özgüveninin sarsılmasına bile sebebiyet veren şey; yabancı dil! Yabancı dillerden de tüm dünyanın evrensel dil olarak kabul ettiği İngilizce. İngilizce Öğrenmek iyi bir çalışma sahasında, geleceğe dair sağlam temeller atmak isteyen ve işinde kalıcı olmak isteyen bireylerin diploma aldıktan hemen sonra hatta ve hatta daha okurken adım attıkları ilk iş. Çünkü İngilizce, işverenlerin, üst düzey şirket yöneticilerinin personellerinden öncelikli olarak sahip olmasını istediği bir olgu haline geldi. Öyle ki; iş görüşmesinden önce daha cv’ler okunurken yapılan elemelerin ya da seçimlerin çoğu İngilizce bileni ve bilmeyeni birbirinden keskin çizgilerle ayırıyor.

İş hayatına atılmadan önce; başarıda hayal kırıklığına uğramak istemeyenler, hemen bir adım önde başlamak adına İngilizce kurslarıyla, eğitim setleriyle ve ya kendi imkânlarıyla evde internet başında, temeli varsa İngilizce diziler izleyerek, şarkılar dinleyerek ve ya hikâye ve romanlar okuyarak dilini geliştirmeliler. İşte İngilizcede tense dediğimiz zaman kalıplarını bilen, cümle yapılarını kavramış kişiler film ve dizilerle sözcük dağarcıklarını geliştirerek İngilizce seviyelerini kademe kademe yükseltebilirler. Gramer dediğimiz mevzu; cümle yapısını öğrendikten sonra iş İngilizce Kelimeler ve Anlamlarını öğrenmekte bitiyor. Kelime dağarcığı gelişmiş olan kimse, tam olarak konuşamasa tabiri caizse kendini ifade edebilecek kadar konuşabilse de bir yabancıyla karşı karşıya geldiğinde, karşı tarafın konuşmalarını anlayabilecek hatta bu kısımda İngilizce bildiği kanısına varacaktır. Çünkü bizim dilimizde olduğu gibi İngilizcede de, kelimelerle bağlantı kurularak karşı tarafın ne demek istediği rahatlıkla anlaşılabilir. Biz Türklerin, karşımıza bir yabancı geçip Türkçe konuşmaya çalıştığında yüklemin, öznenin, zarfın yerleri değişse de karşı tarafı anladığımız gibi aynı şey onlarda da geçerli olacaktır.

Dil öğrenmenin bu kadar önemli olduğu ve bilgiye ulaşmanın bir internet sitesini açıp gezinmek kadar kolay olduğu bu çağda; İngilizce şart diyoruz biz demesek de diyorlar. Kendini geliştirmek; en kolay, en pratik, en zahmetsiz yollarla İngilizce öğrenebilmek o kadar da zor olmasa gerek..

Sonraki Haber