F.Bahçe ve G.Saray'a gönderme

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Divan Kurulu Toplantısı'nda konuştu.

F.Bahçe ve G.Saray'a gönderme

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Divan Kurulu Toplantısı'nda açıklamalarda bulundu. Orman, rakiplerine; "Formalarına sponsor bulamıyorlar" diyerek göndermede bulundu.

İŞTE ORMAN'IN SÖZLERİ...

"Bizim denetleme kurulu ile herhangi bir rapor müzakere etmişliğim yoktur. Bütün her şey denetlenmektedir. Bir dahaki toplantıda bir kurul oluşturalım, borçlara bakılsın efendim. Kimse şaibe altında kalmasın. Söylüyoruz sürekli, sonra katrilyonlar, katrilyonlar... Ayıptır yani, lütfen..."

"TWITTERLARDA FALAN 1 KURUŞ FAYDASI OLMAYAN..."

"Twitter'larda falan 1 kuruş faydası olmayan adamlar, şöyle böyle... Toplantılara gelmemiş, iş vermişiz işe gitmemiş... Neyse..."

RAKİPLERE SPONSOR GÖNDERMESİ...

"Formalarına reklam bulamıyorlar. O Beşiktaş'a laf atanlar, buldukları reklamları açıklasınlar, onlar ne kadar elde etmiş, biz ne kadar elde etmişiz. Şu andaki piyasa değeri bellidir. "

"MARKA DEĞERİNİ ARTTIRMAK İÇİN..."

"Şimdi Beşiktaş'ın futbolcularına alıcı var. Kıymetli oyuncular da transfer ediliyor. Bunlar kendiliğinden olmuyor. Marka değerini arttırarak ancak bu mümkün."

"870 CİVARINDA ADAM ÇALIŞIYOR ARENA'DA"

"Bir tane gazeteci arkadaş yazmış Vodafone Arena'da kimse çalışmıyor diye. Şu anda 837 adam çalışıyor orada. Bunları arkadaşlar sorarak, gezip konuşsalar anlarım. Genel kurul üyelerimizi etkiliyorlar. Büyüyerek gidiyor. Bunlar kendiliğinden olmuyor. Çok büyük emekler sarfediyoruz. Çatıdaki kaza biraz sürecimizi uzatmış olacak. Bir röntgen çekilecek, ne kadar uzatacağını sonra anlayacağız"

"STADIN ÇATISI İÇİN..."

"Çatı için 16,7 milyon euro vermiş durumdayız. 12 milyon'unu ödemiş durumdayız. Çatı çok zor, halatlar, gerdirme sistemi... Bursaspor yaptı, 2 senede bitiremediler. Bir an önce dönmek için gayret ediyoruz. İnşallah en kısa sürede stadımıza dönmüş olacağız"