Ali Koç'tan önemli açıklamalar

Trabzon maçı için de konuştu

Ali Koç'tan önemli açıklamalar

İşte Ali Koç'un açıklamaları;

3 Temmuz'dan bu yana Fenerbahçe ve Fenerbahçe'ye gönül veren herkes olağandışı bir soruşturma, ciddi bir algı mühendisliği yapıldığı dönem yaşadık. Buna rağmen Fenerbahçe'ye reva görülen yargılamaya itiraz ettiler ve camialarına sahip çıktılar. Çok haykırdık ama sesimizi o zaman dinletemedik 3 sene geçti ama savunduğumuz şeyler bugün herkes tarafından dile getiriliyor. Başbakandan dışarıdaki insana kadar... Vicdanlarda aklanan Fenerbahçe'nin adli yargılanmayı istiyoruz. Elimizden geldiği kadar bunu mücadeldesini vereceğiz. 16 Şubat'ta Türkiye için Fenerbahçe için adalet, 320 bin kişi katılmış. Bri sivil toplum örneği gösterildi. Bir çok insan katıldı. İnternet ortamına taşıyoruz. http://www.change.org/ girip oradaki 'Adalete Fener yak' kampanyasına katılmasını bekliyoruz. 50 bin rakamına ulaştık ama daha büyük hedeflerimiz var rakam anlamında bunu yapabileceğimize inanıyoruz. Bu bağlamda buraya geldik, 3 Temmuz'dan bu yana Fenerbahçe'ye gönül vermiş, iş adamı, talebesi, yaşlısı, genci kim olursa olsun herkes kendi uzanlık alanıda elinden gelene desteği veriyor. 3 Temmuz süreci olmasaydı bu zamanları göremeyecektik. Fenerbahçeliler ciddi bir haksızlığa uğramıştır ve bu yüzden var gücümüzle kulübümüze destek olmaya devam ediyoruz.

Platformda hedef ne?

Şimdilik hedef platformun en yüksek katılımını sağlamak, ufak ufak ilerliyoruz. mektuplar gitmeye devam ediyor. Amacımız kendi kampanyamıza odaklandık. 1 numaralı önceliğimiz adalet...

Minimum 1 milyon, taraftar kart gibi en az 1 milyon...

O sezon ne kadar zorlandığımızı mücadele ettiğimizi hatırlarsınız, öte yandan rakibimizin maçlarını da hatırlarsanız. Mücadelemiz, maçlarımız Ankara maçı hariç orada 6 attık onun dışındaki maçlar herşeyi gösteriyor.

"Samandıra'yı özlemişim"

Epey oldu özlemişim urayı güzel güneşli bir gün, İnşallah pazar günü de böyle olur hava...

Trabzonspor maçı için düşünceleri!

Trabzon maçı için birşey söyleyemem yarı devre olsada gördüğümü söylüyorum. Takım çok iyiydi, sakat ve cezalılar bittikçe daha iyi olacağız. Başta Ersun Yanal olmak üzere herkese bol şans diliyorum ve yolları açık olsun.

Ali Koç son olarak, "Siz Fenerbahçe muhabirleri de bu kampanyamıza destek verirse çok iyi olur." diyerek sözlerini bitirdi