Galatasaray'a dev takviye!

Galatasaray, defanstaki sorunu 1.91’lik Skrtel ile çözecek.

Galatasaray'a dev takviye!

Liverpool'da forma giyen oyuncu ile ilgili menajerler aracılığıyla bilgi toplayan Cimbom, bütçesine uyması halinde transferi gerçekleştirecek.

Gelecek sezon için daha da iddialı bir kadro kurmayı planlayan Galatasaray'ın bu kez de Martin Skrtel'i transfer listesine aldığı iddia edildi. Türkiye'deki pek çok Çek ve Slovak futbolcunun menajerliğini yapan Mithat Halis'le yapılan ilk görüşmelerden olumlu bilgiler alındığı, ilerleyen günlerde ortaya çıkacak gelişmelere göre Liverpool'a teklif yapılacağı iddia edildi. Bu transfer için en çok 8 milyon euro ayırmayı planlayan sarı-kırmızılı ekip, Şampiyonlar Ligi'ndeki durumuna göre görüşmeleri başlatacak.
Liverpool taktik değiştirdi
28 yaşındaki oyuncuyu eski takımı Zenit de isterken, ara transferde Rus ekibine 'hayır' diyen Liverpool'un, sezon sonunda gelecek bir teklifi geri çevirmeyeceği iddia edildi. Profesyonel kariyerine Trencin kulübünde başlayan 1.91'lik stoper, burada gösterdiği başarılı performansının ardından Zenit'e transfer oldu. Çıkışını devam ettiren ve beğeni toplayan futbolcu, 2008 yılında Liverpool'a gitti.