Küresel Bir Hizmet İçin En Yerinde Tercih: Enterprise

Enterprise rent a car kiralama hizmeti sayesinde seyahatlerinizde güvenle tercih edebileceğiniz, küresel olarak hizmet sunan dünyanın en büyük araba kiralama şirketiyle çalışma şansı bulacaksınız.

Küresel Bir Hizmet İçin En Yerinde Tercih: Enterprise

Dünyada son yıllarda araç kiralama sektörünün lider markası olarak kabul edilen, aynı zamanda Türkiye' de de sektörünün öncüleri arasında yer alan firma, ülkenin ilk online araba kiralama firması olma özelliğini taşıyor.

Enterprise, geniş kiralık araç filosu ve sunduğu kaliteli hizmetiyle müşterilerine güven veren bir şirket olmakla birlikte yaptığı yatırımlarla da dikkat çekiyor.

Küresel ve Yerel Kiralama Ayrıcalıkları

Enterprise yurtiçi ve yurtdışı araba kiralamalarında; müşteri odaklı, tutarlı, güvenilir, şeffaf ve rekabetçi tavrıyla benzer firmaların önüne geçiyor. Dünya çapında 85 ülkede 9000 ofisi ve alanında uzman kadrosuyla hizmet sağlayan Enterprise, Türkiye'de de araba kiralama sektöründe toplam 27 ilde 50 ofisi ile müşterilerine keyifli bir hizmet sunuyor. Gerek kurumsal gezilerde gerek bireysel gezilerde ülke içinde olduğu gibi yurtdışında da sorunsuz ve güvenilir bir araçla üst düzeyde konforlu bir seyahat istiyorsanız, Enterprise size vazgeçilmez bir oto kiralama hizmeti sunacaktır. Araç kiralama işlemlerini tamamladıktan sonra size vaktinizi en iyi şekilde değerlendirmek düşüyor.

Kaliteli Hizmet Anlayışı

Kurumsal müşterilerin ve seyahat severlerin sıklıkla tercih ettiği firma, araba kiralama aşamasında sunduğu kolaylıkların yanı sıra olası bir durumda rezervasyon iptal talebi oluştuğunda da müşteri odaklı çalışma stiliyle herhangi bir mağduriyet yaratmıyor. Enterprise araç kiralama hizmetinin yanı sıra ek hizmet talep eden müşterilerine, cüzi bir ücret karşılığında bebek koltuğu, ek sürücü, kış lastiği, kapsamlı ek sigorta, GPS Navigasyon gibi farklı hizmetler de sunuyor. Bununla birlikte, "Kurumsal Hizmet Sözleşmesi" imzalayarak çalıştıkları müşterilerine; özel kampanyalar, firmaya tanımlı günlük ve aylık kiralamalarda özel fiyat, GSM üzerinden ulaşabilecekleri Kurumsal Satış Uzmanı, Kurumsal Rezervasyon Ekibi, ofislerde ayrıcalıklı hizmet, araç bulunabilirliğinde öncelik gibi çeşitli ücretsiz ayrıcalıklar sağlıyor.

7/24 Müşteri Hizmetleri

Enterprise'da telefonla kiralama hizmetini gerçekleştirebileceğiniz gibi online mecrada da, size en uygun araç, tarih ve fiyatı seçerek işleminizi gerçekleştirebilirsiniz. Web sitesinden veya çağrı merkezinden insan kaynakları servisine yedi gün yirmi dört saat ulaşarak öneri ve şikayetlerinizi dile getirebilir, şirket profili hakkında daha fazla bilgiye erişebilirsiniz. Zaman zaman üyelere tanınan ayrıcalıklar ve indirimlerle birlikte kendi aracınızdaymış gibi keyifli bir yolculuk geçirebilirsiniz.
Size özel kampanya ve avantajlardan faydalanarak konforlu bir şekilde seyahat etmek için Enterprise araç kiralama hizmetini kullanabilirsiniz.