Messi kaçtı, Drogba kovaladı kazanan yine THY oldu

THY'nin izlenme rekorları kıran reklam filmlerine bir yenisi daha eklendi. Sosyal medya sitelerinden yayılan reklamda Messi yine başrolde. Kobe'nin yerini alan isim ise eski Galatasaraylı Didier Drogba.

Messi kaçtı, Drogba kovaladı kazanan yine THY oldu

AVRUPA'NIN en hızlı büyüyen ve en fazla noktaya uçan havayolu şirketi olan Türk Hava Yolları (THY) bu başarısını izlenme rekorları kıran reklam filmleriyle taçlandırmaya devam ediyor. Adı artık dünyaca ünlü futbol yıldızlarıyla anılan ve tüm dünyada namı daha da fazla yayılan THY'nin son sürprizi de Chelsea’nin yıldızı Didier Drogba ve Barselona’nın Arjantinli yıldızı Lionel Messi oldu. Şirketin artık bir alışkanlık halini alan futbolun ünlü yüzlerine yer verdiği reklam filmlerinin en yenisi sosyal paylaşım sitelerinde yayımlandı.

DÜNYA MUTFAĞI BAŞROLDE

Reklam filminde gittiği ülkelerde yemek yiyen Drogba, her yerde Messi’nin fotoğraflarıyla karşılaşıyor. Dünya mutfaklarını tadarken Messi’nin pozlarını görüp, kıskanan Drogba sonunda THY uçağında yapılan yemek servisiyle kendi fotoğrafını çekiyor. Drogba bu kez kazandığını sanıyor ama uçak da Messi ve uçan şefin fotoğrafıyla kaplanmış. Yani Drogba, her seferinde Arjantinli yıldızın bir adım gerisinde kalıyor.

KOBE BRYANT'IN YERİNİ ALDI

Messi, daha önce de THY için iki ayrı filmde dünyaca ünlü NBA Kobe Bryant ile kameralar karşısına geçmişti. Reklam izlenme rekorları kırarken, Youtube'da 110 milyon barajını aşmıştı.

PARA DROGBA VAKFI'NA

"Böyle saygın ve ödüllü bir markayı temsil etmek benim için bir onur" açıklamasında bulunan Didier Drogba, açıklamasında "Bu kampanyaya özel bir yakınlık duyuyorum; çünkü tüm ticari reklam gelirlerimi olduğu gibi buradan gelecek olan geliri de kendi kurmuş olduğum Didier Drogba Vakfı'na bağışlayacağım" ifadelerini kullandı.