Ne Lima'sı daha iyisi yolda

Sarı-lacivertli kulüp, Goias'ın genç yıldızı ile görüştüklerini itiraf etti. İsminin gizli tutulmasını isteyen bir kulüp yöneticisi ise 'Dev' bir müjde verdi

Ne Lima'sı daha iyisi yolda

Transfer sezonu sona erdi, ama 'transferin şampiyonu' Fenerbahçe'de hareketlilik bitmedi. Sarı-lacivertliler, günlerdir ocak ayı için anlaşmaya varıldığı iddia edilen Goias'lı Erik Lima konusunda dün resmi site aracılığıyla bir açıklama yaptı. 21 yaşındaki genç oyuncuyla görüştüklerini ancak anlaşamadıklarını açıklayan sarılacivetli kulüp, "Bahse konu oyuncuyla ilgili yaz transfer döneminde bir görüşmemiz olmuştur. Devre arası transfer dönemi için ise herhangi bir anlaşmamız bulunmamaktadır. Dolayısıyla bu tür haberler gerçeği yansıtmamaktadır" ifadelerini kullandı. Ancak kulübün hisselerinin borsada işlem görmesi nedeniyle böyle bir açıklama yapma gereği duyan F.Bahçe'nin, Lima için Goias'tan söz aldığı Brezilya cephesinden de doğrulandı.

Biz kimleri istiyoruz kimleri!

Erik Lima'nın durumunu sormak için telefonla ulaştığımız isminin gizli tutulmasını isteyen Fenerbahçeli bir kulüp yöneticisi ise olaya çok farklı bir yorum getirdi. Lima ile görüşme yapıldığını resmi site gibi doğrulayan bu yönetici, "Lima çok kaliteli bir isim. Ama ismi duyulmamış, Avrupa'da ne yapar bilinmez. Hoca istedi, Terraneo görüştü, anlaşamadık. Bu arada ne Lima'sı... Biz kimleri istiyoruz kimleri! Planlarımız doğru giderse İbrahimovic, Robben, hatta Messi gibi isimler F.Bahçe formasını giyer" diyerek 'Dev transferler' yapılacağının sinyalini verdi.

Fotomaç