Özsüt'ün mutfağı halka açılıyor

Rotası yurtdışına çevrildi

Özsüt'ün mutfağı halka açılıyor
Pasta ve sütlü tatlı pazarının önemli markaları arasında yer alan Özsüt, rotasını yurtdışına çevirdi. İlk şubesini Azerbaycan'ın başkenti Bakü'de açamaya hazırlanan Özsüt'ün Genel Müdürü Yıldırım Çullu, Türkiye'de 180 şubede hizmet verdiklerini belirterek, bu yılsonu şube sayılarını artırmayı hedeflediklerini söyledi.
CİRO HEDEFİ 110 MİLYON TL
Geçen yılı 88 milyon TL net ciro ile kapattıklarını, bu yılki hedeflerinin ise 110 milyon TL olduğunu ifade eden Çullu, "Yılın ilk üç aylık sonuçlarına baktığımızda hedeflerimiz doğrultusunda gidiyoruz. Hedefimiz yıl sonunda 200 şubeye ulaşmak. Her yıl 20-25 arası şube açıyoruz" dedi. Yurtdışındaki ilk şubelerini bu ay içerisinde Azerbaycan'ın başkenti Bakü'de açacakları bilgisini veren Çullu, "Beklentimiz orada iki yıl içinde üç noktaya ulaşmak. Bunun dışında Birleşik Arap Emirlikleri, Umman, Suudi Arabistan, Katar, Kuvvet ve Bahreyn'de görüşmelerimiz sürüyor" diye konuştu.
AKADEMİ AÇILACAK
İstanbul Koşuyolu ve Ankara Çukurambar'da açacakları iki Özsüt şubesi içerisinde 'Özsüt Akademi' ile mutfaklarını ilk kez bu işin meraklılarına açacaklarını açıklayan Çullu, "Karşılıklı olarak ev hanımları, öğrenciler bu işe meraklı, pasta ve çikolata yapmak isteyen insanları ustalarımızla buluşturacağız. Bunu hobi olarak gören insanlar için yapmak istiyoruz. Bir restoranda sende mutfağa girip çalışma yapıyorsun. Karşılıklı bir paylaşım olacak" dedi.