Paykasa tercih edilen alternatif kart seçildi

Son zamanlarda ülkemizde hızla yayılmaya başlayan elektronik para kartları, seçenekleriyle gündeme gelmeye devam ediyorlar.

Paykasa tercih edilen alternatif kart seçildi

Ukash ile başlayan ön ödemeli kartlar, paysafecard, astropay ,paypal gibi isimleri de beraberinde getirdi. Son olarak online ödemelere nokta koyan Paykasa ise sektörün en çok tercih edilen ödeme kartlarından olmayı başardı.

Paykasa Bozdurma

Hızlı gelişmeleri ve alanında sunduğu aktif hizmetleriyle kısa sürede büyümeye doğru hızla ilerleyen Paykasa, bozdurma işlemlerinde de kullanıcılarına alternatif sunarak en iyi şekilde para transferi yapmalarına yardımcı oldu. Paykasa bozdurma işlemleri ile güvenli bir şekilde paranızı nakde çevrilebiliyor ve herhangi bir şekilde banka kesintilerine maruz kalmadan paranızı teslim alabiliyorsunuz.

Paykasa Bonus

Rağbet gören elektronik kart, kullanıcılarına daha farklı avantaj ve kampanyalar sunmayı da ihmal etmiyor. EPAY grup güvencesiyle yapılan çekilişte 250 Euro değerindeki kartınızı almak için acele edin. Detaylar için https://www.paykasa.org/paykasa-satin-al adresini tıklayabilirsiniz.