Realty Port ve Burgan Bank'tan Kuveyt'te Yatırım Günleri

Realty Port İstanbul ile Kuveyt Merkezli Burgan Bank tarafından, “Türkiye Gayrimenkul Yatırım Günleri” etkinliğinin ilki 16 Mayıs tarihinde Kuveyt'te düzenliyor. Burgan Bank Sponsorluğunda yapılacak etkinliğin, bundan sonra sürekli hale getirilmesi planlanıyor.

Realty Port ve Burgan Bank'tan Kuveyt'te Yatırım Günleri

Körfez ülkeleri, Ortadoğu, Türki Cumhuriyetleri, Kuzey Afrika ve Avrupa ülkeleri başta olmak üzere yurtdışı yatırımcılarına hizmet veren Realty Port, Kuveyt’te Burgan Bank sponsorluğunda “Realty Port / Türkiye Yatırım Günleri” etkinliği düzenliyor.

Realty Port İstanbul ile Kuveyt Merkezli Burgan Bank tarafından, “Türkiye Gayrimenkul Yatırım Günleri” etkinliğinin ilki 16 Mayıs tarihinde Kuveyt'te düzenleniyor.

Realty Port ve Burgan Bank'tan Kuveyt'te Yatırım Günleri - Resim: 1

Realty Port Kuveyt’te Körfez Yatırımcıları ile Buluşuyor!

Türkiye’de güvenli mülk sahibi olmak isteyen yaklaşık 1.000 kişilik özel davetlinin katılımı ile yapılacak etkinlik, 16 Mayıs 2016 tarihinde Salwa Sabah Al- Ahmad Theater & Hall Salmiya Kuvet adresinde düzenlenecek. Etkinlikte Kuveytli yatırımcılara Türkiye’deki gayrimenkul piyasası, Türkiye’de yatırımın avantajları, hukuki ve finansal destek gibi bir çok konuda bilgi verilecek. Kuveyt’te yapılacak etkinlikte Realty Port Portföyünde bulunan çok sayıda seçkin gayrimenkul projesi hakkında da katılımcılar bilgilenecek.

Realty Port ve Burgan Bank'tan Kuveyt'te Yatırım Günleri - Resim: 2