Sönmez Group'tan iddialı yükseliş

Sedat Sönmez: Sönmez Group projeler üreterek, hızla büyümeye devam ediyor

Sönmez Group'tan iddialı yükseliş
Sönmez Group, her alanda ve birbirinden farklı sektörler de firmalarla çalışarak, birbirinden farklı projeler üreterek, hızla büyümeye devam ediyor. Ceo’su ve firmaların sahibi konumunda olan Sedat Sönmez’de Sönmez Group’un başarılarının arkasında büyük bir emek olduğunu belirtirken, balon ve çadır alanlarında en fazla hizmeti sunan Sönmez Group, birbirinden farklı firmalarla da çalışarak, hizmetlerini farklı sektörlerle de göstermeye devam ediyor. Group, Sedat Sönmez’in yönetiminde ticaret sektöründe adından söz ettirmeye devam ediyor.

YENİ ÇADIR TEKNİKLERİ VE UZMAN KADRO
Sedat Sönmez,
Sönmez Group’un önceleri bir aile şirketi olarak işe başladığını, ancak zamanla sektörlerde hızla yükselişi ile birlikte çalışan kadrosuna birbirinden eğitimli bireyleri yerleştirdiğini ifade ediyor. Çalışanlarının tamamının, alanında uzman ve eğitimli kişiler olduğunu, bu sayede de başarılarının her geçen gün arttığını belirten Sedat Sönmez, profesyonel kişiler ile çalışmanın, projelerinin başlama ve bitiş aşamalarında oldukça önemli olduğunu dile getiriyor. Aynı zamanda Sönmez Group yönetim kurulu başkanı ve Ceo’su olan Sedat Sönmez, firmalarının çadır ve balon alanında çok fazla proje teslim ettiğini belirterek,bu saye de başarıya daha yakın olduklarını da vurguluyor.

Sönmez Group, birbirinden farklı bünyesinde oluşturduğu iş kolları bulunuyor. Balondan, afat çadırına, yaşam ünitesinden, reklamcılık ve baskı hizmetlerine kadar birden fazla iş kolunda çalışmalar yürüten firma, sektörün pek çok alanında hizmetleri ile adından söz ettiriyor. Atakum, Büyükçekmece ve Gebze belediyelerinin yanında pek çok belediyenin de projelerine destek sağladığı ve sponsor olduğu Sönmez Group Sönmez gücüne güç katmaya devam ediyor group Ceo’su Sedat Sönmez ise başarının yalnızca bir kişiye değil, firma da çalışan tüm elemanlara armağan edilmesi gerektiğini vurguluyor.