Yüksek kurdan Paykasa bozdurma yapabileceksiniz

Elektronik para sektöründe iyi bir isim yapan ve ülkemizde de artık herkesin alışverişlerinde tercih ettikleri Paykasa, sadece alışveriş dünyasında değil, nakit para ihtiyacını temin etmede de başarılı yönleriyle kendinden söz ettiriyor.

Yüksek kurdan Paykasa bozdurma yapabileceksiniz

Sektörün lider ismi paykasa.org, yüksek kurdan paykasa bozdurma hizmetleri sunuyor. Hızlı girişimleriyle lider sınıfa oturan Paykasa.org’nin Genel müdürü Nazım Kaptan ile bozum hizmetleri yaptığı açıklamasında Paykasa bozum işlemleri ile ilgili bilgi verdi. Kaptan, şu açıklamalarda bulundu;

“Paykasa sektöründe uzun süreden bu yana hizmet vermemize rağmen, Paykasa bozdurma gibi bir hizmeti verme düşüncemiz yoktu. Açıkçası, müşterilerimizden gelen talep ve internet sektöründe bu hizmeti verdiklerini söyleyenlerin kullanıcıları mağdur etmelerinden dolayı bir anlamda Paykasa Reseller’i olarak kendimizi bu hizmete girmeye mecbur hissettik.”

Nazım Kaptan, paykasa.org’nin aslında tamamen satışa yönelik olduğunu ancak bir anlamda zamanın ihtiyacı olduğundan bozum işlerine girdiklerini ifade ettikten sonra sözlerinin devamında; “Paykasa kullanıcılarına önerimiz, Paykasa bozum işlemlerine girmeden önce sitemizi ziyaret etmelerini öneriyoruz. https://www.paykasa.org/paykasa-bozdurma.html olarak yüksek kurdan bozum işlemlerini yaptığımız gibi kullanıcılarımızın güveni için de gerekli önlemleri aldık” dedi.

Kaynak: http://www.haberler.com/yuksek-kurdan-artik-paykasa-bozum-8386552-haberi/