Ali Ağaoğlu'nun Rolls Royce otomobili kaza yapıp pert oldu

Ali Ağaoğlu en az 11 milyon liralık otomobil garajında en nadide parça olan Rolls Royce'un kaza yapmasının şokunu yaşıyor!

Ali Ağaoğlu'nun Rolls Royce otomobili kaza yapıp pert oldu
Ali Ağaoğlu'nun garajındaki en değerli otomobillerinden biri olan Rolls Royce marka araba, pert oldu.
Tatil için Çeşme'ye giden Ali Ağaoğlu'nun şoförü iş adamını Aya Yorgi Koyu'na bıraktıktan sonra dönüş yolunda virajı alamayınca şarampole yuvarlnadı. Ali Ağaoğlu'nun şoförü çalılıklara çarparak durabildi. Güvenlik özellikleriyle öne çıkan Rolls Royce, şoförün kazadan hafif sıyrıklarla kurtulmasını sağladı.
800 bin Euro değerinde olduğu öğrenilen Rolls Royce marka aracı perte çıktı.

Lüks otomobillere olan merakıyla da tanınan ünlü işadamı Ali Ağaoğlu'nun garajında değeri 11 milyon TL'yi bulan bir otomobil filosu bulunuyor.
Genellikle plakası AGA olan Ali Ağaoğlu'nun lüks otomobilleri arasında Rolls Royce Phantom, Maserati Quattroporte GTS, Lamborghini Gallardo Superleggera, Tesla Roadstar gibi ultra lüks otomobiller de var.

Ali Ağaoğlu Rolls Royce

ALİ AĞAOĞLU: BENDEN OTOMOBİL ALANIN AKLINDAN ZORU VARDIR
Ali Ağaoğlu'nun geçmişte yaptığı röportajlara bakılırsa Ali Ağaoğlu'nun Rolls Royce marka aracının pert olmasına pek üzüleceği söylenemez. 2010 yılında verdiği bir röportajda hiç bir otomobilini satmadığını ve son sahibi olduğunu vurgulayan Ali Ağaoğlu, “Benden sonra otomobili alacak kişinin aklıyla zoru vardır. Çünkü araçları haşin kullandığım için neredeyse perte çıkartıyorum” uyarısı yapmıştı.

Ali Ağaoğlu'nun garajında bulunan lüks otomobiller
Rolls Royce Phantom Cabrio
Bentley Continental GTC
Bentley Continental GT
Bentley Continental
Ferrari California
Maserati Quattroporte GTS
Tesla Roadster
Lamborghini Gallardo Superleggera
Mercedes S500
2 Mercedes CL 600
2 Range Rover
Porsche Cayenne
Ayrıca Ağaoğlu'nun 2015 yılında hem kendine hem de oğluna birer Bentley ve kendisine Rolls Royce siparişi verdiği de biliniyor.