Aziz Yıldırım bombayı patlattı!

Sırf transferi bitirmek için takımla çarşamba günü Atina’ya gitmeyen Başkan Aziz Yıldırım, bombayı patlattı.

Aziz Yıldırım bombayı patlattı!

Akşam gazetesinde yer alan habere göre F.Bahçe Başkanı, Sofiane Feghouli’deki pürüzleri çözdükten sonra Yunanistan’a dün gitti.

Yıldırım, çarşamba gününü sadece Feghouli transferindeki pürüzleri çözmeye ayırdı. Bu transfer çalışması nedeniyle takımla birlikte Atina’ya da gitmedi. Yıldırım’ın çabaları sonuç verdi ve Cezayirli oyuncunun transferi konusunda Valencia ile her konuda anlaşmaya varıldı. F.Bahçe, resmi siteden kulübü ile anlaştıktan sonra Feghouli ile masaya oturacağını duyurmuştu. İspanyol Kulübü, Sarı-Lacivertli yönetimin yaptığı teklifi kabul etti. Resmi imzaların atılması için detaylar kaldı. Formaliteler kısa sürede halledilecek.

Bu gelişme üzerine Başkan Aziz Yıldırım, gönül rahatlığıyla Atromitos maçı için Atina’ya dün gitti. İspanyol basını, Valencia’nın 1 yıllık daha kontratı bulunan Feghouli’ye sözleşme yenilemesi için teklif ettiği para ile F.Bahçe'nin önerdiği ücret arasında çok büyük farklılıklar olduğuna işaret ederek en sonunda Cezayirli yıldızın Türkiye opsiyonuna “Evet” cevabı vereceğini yazdı.

Valencia'nın Şampiyonlar Ligi son eleme maçında Monaco karşısında takımının üçüncü golünü atan Sofiane Feghouli'nin sezona çok iyi bir giriş yaptığının altını çizen gazeteler kulübün bu futbolcuyu ucuz bir fiyata F.Bahçe’ye satmaya yanaşmayacağını hatırlattılar.