Başkanın saati derbiye kurulu!

Osmanlı beraberliği sonrası takıma moral veren Aziz Yıldırım, Konya yenilgisinin ardından küplere bindi. Başkan derbiyi düşünerek takıma tepki göstermedi ancak alınacak kötü bir sonuç, tavrını değiştirebilir.

Başkanın saati derbiye kurulu!

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, bu sezon takım kötü sonuçlar aldığında da beklenen futbolu sergileyemediği zamanlarda da oyunculara ve teknik heyete sahip çıktı.

Osmanlı beraberliğinin ardından bile futbolculara, “Üzülmeyin. Şampiyon biz olacağız” diyerek destek ve moral verdi. Torku Konyaspor yenilgisi sonrası ise işler değişti. Başkanın bu mağlubiyet nedeniyle tam anlamıyla küplere bindiği öğrenildi.

Takımı ziyaret edecek

Ancak Yıldırım, Galatasaray derbisini düşünerek sessiz kalmayı tercih etti. Başkanın, yönetici arkadaşlarıyla birlikte zorlu mücadele öncesi bugün yapılacak son idmana giderek oyunculara yine moral vermesi bekleniyor.

Galatasaray karşısında alınacak kötü bir sonuç, başkanın tavrının değişmesine neden olabilir. Eğer bu gerçekleşirse, Aziz Yıldırım’ın teknik heyet ve takımla bir toplantı yapıp sert uyarılarda bulunması bekleniyor.

(Fanatik)