Bayern Münih'ten Galatasaray'a sürpriz teklif

Ver Burak Yılmaz'ı al Robben'i...

Bayern Münih'ten Galatasaray'a sürpriz teklif

İtalyan medyasına göre Alman kulübü, Guardiola'nın çok istediği Cimbom'un golcüsüne karşılık Hollandalı süper yıldızını önerecek. Bire bir takasa sıcak bakmayan Galatasaray ise Robben'in yanı sıra para talebinde bulunacak.

Önümüzdeki transfer döneminde Avrupa'da en çok konuşulacak isimlerden birinin Burak Yılmaz olacağına kesin gözüyle bakılırken, G.Saraylı futbolcuyla ilgili çarpıcı bir iddia daha ortaya atıldı. İtalya'nın calciomercato.com sitesi, sezon sonunda Bayern Münih'in başına geçecek Guardiola'nın Burak Yılmaz'ı çok istediğine dikkat çekti. Haberde Alman kulübünün bu futbolcuya karşılık Galatasaray'a Arjen Robben'i teklif edeceği duyuruldu. Bu haber, Avrupa çapında hemen yayılırken, Galatasaray'ın ise bire bir takasa soğuk baktığı öğrenildi. Sarı-kırmızılıların Robben'in yanı sıra para talebinde de bulunacağı kaydedildi.
Diğer yandan hafta içinde Bayern Münih Başkanı ve Genel Menajeri Uli Hoeness'in Burak Yılmaz hakkında yaptığı açıklamalar da İtalyan medyasının iddialarını güçlendiriyor. Hoeness, 27 yaşındaki golcü için "Bayern isterse Burak'ı alır" ifadesini kullanmıştı. Hollanda futbolunun yetiştirdiği en önemli yıldızlardan biri olarak gösterilen Robben, 2007-08'de Chelsea'den Real Madrid'e 36 milyon euro'ya transfer olmuş, 2009- 10 sezonunda ise 24 milyon euro bonservis bedeli karşılığında Bayern Münih'in yolunu tutmuştu. Her iki kanatta da oynayabilen Robben, bu sezon Bundesliga'da 11 maçta görev yaparken 2 gol attı.
CHELSEA'DEN 25 MiLYON EURO

Roman Abramovich, Burak Yılmaz için astronomik bir rakamı gözden çıkardı
Avrupa'nın yükselen yıldızı Burak Yılmaz'la ilgili flaş bir haber de İngiltere'den geldi. İngiliz basınına göre Chelsea, Burak için çok büyük bir teklife hazırlanıyor. Rus iş adamı Roman Abramovich'in sahibi olduğu Chelsea'nin golcü oyuncu için 25 milyon euro'yu gözden çıkardığı ve önümüzdeki günlerde Galatasaray'ın kapısını çalmaya hazırlandığı öne sürüldü.