Beşiktaşlı yöneticilerden Güneş'e eleştiri

Beşiktaş yönetimi,Fenerbahçe Başkanı Yıldırım'ın teknik direktör Güneş için yaptığı açıklamaya ilginç bir değerlendirmede bulundu.

Beşiktaşlı yöneticilerden Güneş'e eleştiri

Beşiktaş'ta Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ın teknik direktör Şenol Güneş hakkında yaptığı açıklamaların yankıları sürüyor. Güneş’i hedef alan Yıldırım, “Mahkemelerde aklananların vicdanlarda aklanmadığını söyledi. Beşiktaş’ın da aklanmadığını mı düşünüyor? Böyleyse Beşiktaş yönetimini göreve çağırıyorum” şeklinde konuşmuştu. Güneş, “Böyle bir şey düşünsem buraya gelmezdim” derken Beşiktaş Başkanı Fikret Orman ise, “Aziz Bey ayrıştırıcı, kavgacı bir üslupla konuşuyor. Bu üslup bize göre değil” demişti.

“GÜNDEM DEĞiŞTiRMEYE ÇALIŞIYOR”

Gelişme yönetimde farklı yorumların gelmesine neden oldu. Siyah-Beyazlılar, Başkan Fikret Orman da başta olmak üzere önceki gece amatör şubelerden sorumlu yönetici Erdal Karacan’ın kızının düğününde bir araya geldi. İdarecilerin aralarında yaptıkları değerlendirmede ilginç bir noktaya değindikleri öğrenildi. Yöneticilerin, “Şenol Güneş içinden geldiği gibi konuşuyor. Ancak, bu konularda biraz politik olması lazım. Takım iyi giderken, böyle kullanılabilecek açıklamalar yapmamalı” görüşünde birleştikleri kaydedildi. Aziz Yıldırım içinse, “Neden ısıtıp ısıtıp aynı konuları gündeme getiriyor anlaşılır gibi değil. Sanki gündem değiştirmeye çalışıyor” değerlendirmesinde bulundukları kaydedildi.

(Bugün)