Beşiktaş'ta köstebek!

Beşiktaş'ta köstebek aranıyor.Başkan Fikret Orman, kulüpten bilgi sızdıran ismin kim olduğunun bulunmasını istedi.

Beşiktaş'ta köstebek!

En son, “Tasarımın Fenerium raflarında” projesi, günler öncesinden siyah-beyazlı profesyoneller tarafından hazırlanmıştı. Ancak bir anda sarı-lacivertlilerde devreye girince Başkan Fikret Orman, kulüpten bilgi sızdıran ismin kim olduğunun bulunmasını istedi.

Fenerbahçe’nin son olarak Fenerium için yaptığı kampanya, Beşiktaş Yönetimi’ni şoka soktu. Düşündükleri ve uygulama aşamasına getirdikleri birçok projenin kendilerinden önce başkalarında çıkmasından şüphelenen Başkan Fikret Orman, kulüp içerisinde köstebek arayışına girdi.

Beşiktaş Yönetimi’nin, kendi taraftarı arasında tişört tasarımı yarışması için bir proje hazırladığı, yönetimin tam bu proje için düğmeye bastığı sırada Fenerbahçe’nin, “Tasarımın Fenerium Raflarında” projeyi başlatmasına şaşkına döndükleri dile getirildi. Sarı-lacivertlilerinki gibi ürün tasarımı yarışması düzenleyecek olan yönetim, aynı yarışmanın kendilerinden önce Fenerbahçe’de yayınlanması üzerine kulüp içerisinde bir casus bulunduğu düşüncesine kapıldı.

Pazarlama ile ilgili projelerin dışarı sızdığına inanan yönetim, Başkan Fikret Orman’ın talimatıyla “köstebek”in kulüpten uzaklaştırılması için karar aldı. Gerekirse bu birimdeki tüm elemanların değiştirilebileceği de ileri sürüldü. Siyah-beyazlılar, bilgilerin dışarıya çıkmasının kulübe ihanet olduğunu söylerken, bu bilgi akışının bir an önce kesilmesi gerektiğini savundular.

(Skorer)