Bilic'den uyarı

Beşiktaş, evinde oynayacağı Medical Park Antalyaspor maçının hazırlıklarını sürdürdü

Bilic'den uyarı

Beşiktaş , Spor Toto Süper Lig’in 23. haftasında kendi evinde oynayacağı Medical Park Antalyaspor maçının hazırlıklarını bu sabah yaptığı antrenmanla sürdürdü.

BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde teknik direktör Slaven Bilic yönetimde yapılan antrenmana futbolcular koşu ve ısınma hareketleriyle başladı. Antrenman 5’e 2 top kapma ve pas çalışmasıyla devam etti. Ardından iki gruba ayrılan siyah-beyazlı futbolcular, taktik ve teknik ağırlıklı pas çalışmaları yaptı. Antrenman yarım sahada taktik ağırlıklı çift kale maçla tamamlandı. Hırvat teknik adam Bilic, taktik ağırlıklı pas çalışmaları sırasında oyunu sık sık durdurarak, futbolcularına uyarılarda bulundu.

Beşiktaş'ta sağ dizinde ödem oluşan Gökhan Töre ve sakatlığı devam Manuel Fernandes katılmadı. Sağ ayak başparmağında rahatsızlık olduğu bildirilen Olcay Şahan ile Holosko ise takımdan ayrı düz koşu yaparken, Hugo Almedia ve kaleci Cenk Gönen takımdan ayrı bireysel çalışmalarını sürdürdü.
Öte yandan siyah-beyazlı takımın kaleci antrenörü Sambade'nin, İspanya Futbol Federasyonu'nun davetlisi olarak kalecilere seminer vermek üzere İspanya'ya gittiği bildirildi.