"Bu eşleşme daha iyi oldu"

Fenerbahçe'nin Portekizli iki yıldızı Bruno Alves ve Luis Nani, Shakhtar Donetsk eşleşmesini yorumladı.

"Bu eşleşme daha iyi oldu"

Bruno Alves, “Bence güçlü takımla oynamak bizim için daha iyi. Kendi potansiyelimizi daha rahat ortaya koyarız. Ben Shakhtar eşleşmesini olumsuz olarak düşünmüyorum” derken, Luis Nani, “Bu seviyeleri bilen, çok güçlü bir takım. Çok iyi oyuncuları var” ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe’nin iki Portekizlisi Bruno Alves ve Luis Nani, Shakhtar Donetsk eşleşmesini değerlendirdi. Guimares maçı sonrası konuştuğumuz iki Portekizli de kendilerini çok ciddi bir rakibin beklediğinin altını çizdi.

Kamuoyonda, Shakhtar gibi güçlü bir takımla eşleşmenin şanssızlık olarak değerlendirildiğini hatırlattığımız Bruno Alves bu görüşe katılmadığını söyledi.

Başarılı savunmacı, “Bence güçlü takımla oynamak bizim için daha iyi. Kendi potansiyelimizi daha rahat ortaya koyarız. Ben Shakhtar eşleşmesini olumsuz olarak düşünmüyorum. Eğer, Şampiyonlar Ligi’nde ilerlemek istiyorsanız zaten bu tip güçlü takımlarla oynamak zorundasınız. Şu an yeni bir takımız ve gelişiyoruz. Ama bu tip rakipler karşısında kapasitemizi ve kalitemizi göstermek daha rahat olur” dedi.

Yüzde vermek zor

Nani’ye ise Fenerbahçe’nin Shakhtar Donetsk karşısındaki şansını sorup, bir yüzde vermesini istedik. Yıldızı futbolcu, “Bir yüzde veremem. Net olan güçlü ve iyi bir takıma karşı oynayacağız. Shakhtar’ı tanıyorum. Manchester United forması ile daha önce onlarla oynamıştık. Bu seviyeleri bilen, çok güçlü bir takım. Çok iyi oyuncuları var. Turu geçmek için mücadele edeceğiz” yorumunu yaptı.

Nani’nin son olarak Manchester United forması giydiği 2012-13 sezonunda Shakhtar ile grup maçında karşılaşan İngiliz ekibi, ilk maçı kendi evinde zor da olsa 1-0 kazanmış, deplasmandaki maçta ise sahadan 1-1’lik sonuçla ayrılmıştı.

Kaynak:Senad Ok/Milliyet