Burcu Esmersoy şirket kurdu

Bakın hangi sektöre giriyor...

Burcu Esmersoy şirket kurdu

Spiker Burcu Esmersoy kendisine yeni bir iş kolu yarattı ve bir şirkete ortak oldu. Burcu Esmersoy, ekranlardaki başarısının ardından kariyerinde yepyeni bir sayfa daha açtı. Güzel sunucu Burcu Esmersoy, ekranlardaki başarısının ardından kariyerinde yepyeni bir sayfa daha açtı. Ticarete atılmaya karar veren Esmersoy, geçen hafta Biondina Tekstil ve Kozmetik adından bir şirket kurdu. Resmi kayıtlarda ilk adı Kamile olarak gözüken Burcu Esmersoy, 150 bin TL sermaye ile kurulan şirkete yüzde 50 oranında ortak oldu.

Her türlü tekstil, aksesuar, kozmetik ürünü ve spor malzemelerinin satışını yapacak olan Biordina’da Esmersoy’un ortağı ise Merve Göknar İnal.

Kuruluş adresi Göktürk’te bulunan Biordina, ağırlıklı olarak internet üzerinden satış yapacak. Ancak şirketin iş tanımı içerisinde radyo ve televizyon aracılığıyla satış yapmak da var. Dolayısıyla Esmersoy ve ortağı kozmetik ve tekstil ürünlerini alışveris kanalları üzerinden da satabilecek.

Ünlü sunucunun ortağı Merve Göknar İnal, 2008 yılında İtalyan Recordati’ye satılan Göknar Ailesi’ne ait Yeni İlaç’ın ortakları arasındaydı.

Merve Göknal İnal, halen Yeni Kimya Sanayi adlı şirkette yönetim kurulu üyesi.

haberturk.com