ÇAYKUR Genel Müdürü Sütlüoğlu, kura çekiminde kimler çıktıysa onların işe girmeye hak kazandığını söyledi
Çalışma Hayatı
İşsizlik maaşıyla ilgili 6 önemli adım atacak olan hükümet, çıtayı yükseltecek
Yerüstü ve yer altı kömür madenciliği faaliyetinde bulunan kişilere sigortalanma şartı bugün Resmi Gazete'de yayınlandı.
Çaykur'un Rize'deki fabrikalarında istihdam edececeği 2 bin 375 işçi alımı için 26 bin kişi başvurdu.Kapalı spor salonunda yapılan kura çekiminde heyecan ve gerginlik yaşandı.
Çocuğu olanlara 'ilk altın devletten' yasası bu ay devreye giriyor.
Sağlık Bakanlığı, KPSS sonuçları ile bakanlık ve bağlı kuruluşlarına 9 bin 95 kadrolu memur alınacağını açıkladı.
NTV canlı yayınına katılan Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'ten memur, memur emeklisi ve sözleşmeli kamu personeline müjde geldi.
Türkiye Taşkömürü Kurumu’nda (TTK) çalışan Genel Maden İşçileri Sendikası (GMİS) üyesi işçileri ilgilendiren ve 1 Ocak 2015 ile 31 Aralık 2016 tarihleri arasını kapsayacak 26. Dönem Toplu İş Sözleşmesi görüşmelerinin 4’üncü oturumu yapıldı.
Yaklaşık 11 milyon emekli ve 2.5 milyon memur maaşlarının artacağı Temmuz ayını beklerken, zam oranları da şekillenmeye başladı.
Enflasyon açıklandı, memura emekliye zam umudu doğdu
Torba Yasa'yla gelen bir yenilik daha işçilerin yüzünü güldürecek cinsten. Star'dan Resul Kurt yazdı;
Hükümet binlerce taşeron işçisine 1 Mayıs'ta kadro sürprizine hazırlanıyor. İşçilerin uzun zamandır beklediği müjdeyi Başbakan verecek...
2000 yılı ve sonrasında emekli olanlara intibak için 2 ayrı davada sona yaklaşıldı. Davalardan biri 29 Haziran'da, diğeri 2 Temmuz'da görülecek. Çıkacak intibak kararı, 355 liraya varan zam getirecek
2000 yılından sonra emekli olan binlerce kişiyi ilgilendiren intibak davası 29 Haziran'a ertelendi.
ÇAYKUR’un Rize, Trabzon, Artvin ve Giresun’daki tesislerinde işe alınacak 3 bin 500 mevsimlik işçi için 26 bin 31 başvuru yapıldı.