Parası olmayanlara bayram hediyesi!
Çalışma Hayatı
Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Konfederasyonu (TESK) Başkanı Bendevi Palandöken, Torba Kanun Tasarısı ile esnafın önemli sorunlarının çözüleceğini belirterek, "Esnafımız rahat bir nefes alacak. Borçlar yeniden yapılandırılacak, bu bir af değil. Esnafın borçlarının ödenebilir hale gelmesi lazımdı zaten" dedi.
Türk Hava Yolları, Türk Hava Yolları Havacılık Akademisi'nde yetiştirilmek üzere 500 pilot aday adayı arıyor.
65 yaş ve üstündekiler şehir içinde ücretsiz seyahat ederken; emeklilerden 'Kapsam genişlesin' çağrısı geldi: Yaş sınırı olmadan ulaşım tüm emeklilere bedava yapılsın!
Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) kendi işini kurmak isteyen engellilere yönelik hibe desteği projesi başlattı. Projelere 36 bin TL’ye kadar karşılıksız hibe desteği verilecek.
Torba yasadan müjde çıktı!
BBC, tasarruf önlemleri kapsamında haber dairesinden 415 kişinin işine son verileceğini açıkladı.
Adalet Bakanı Bekir Bozdağ müjdeyi verdi. "25 bin yeni infaz memuru alınacak" dedi.
Enflasyona göre zam alan SSK ve Bağ-Kur emeklileri, Temmuz zammına kavuşuyor.
Torba Yasa paketi Genel Kurul'a geldi ama tartışması bitmedi
Mahkum ailelerine yardım müjdesi geldi. İhtiyaç sahibi ailelere ayda 550 lira verilecek
Türkiye'de tasarruf oranını artırmak isteyen ekonomi yönetimi, işe yeni başlayanları otomatik olarak Bireysel Emeklilik Sistemi'ne (BES) üye yapacak sistemi devreye sokuyor.
Samsun’un Havza ilçesinde ekim sonrası yaşanan don ve zamanında yağmayan yağış nedeniyle buğday rekoltesinde yer yer yüzde 80'lere varan kayıplar yaşandığı belirtildi.
2014 BP Dünya Enerji İstatistikleri Raporu (BP Statistical Review of World Energy 2014), kamuoyu ile paylaşıldı.
Borcu yüzünden hastaneye gidemeyen Bağ-Kur'lular, SSK'lılar ve Genel Sağlık Sigortası borçlularına torbadan müjde çıktı. Kiminin borcu dondurulacak, kiminin yapılandırılacak