Cimbom'a sürpriz teklif

İnter, Melo için Galatasaray'ın kapısını çaldı. İtalyan devi, Brezilyalı futbolcu ile 2.5 milyon euro'ya el sıkıştı

Cimbom'a sürpriz teklif

Sezon bitiminin ardından ayrılık sinyalleri veren Felipe Melo'yla ilgili spekülasyonlar devam ediyor. Brezilyalı yıldız son dönemde özellikle İnter ile sıkça anılırken İtalyan ekibinin oyuncu ile el sıkıştığı ifade edildi. Corriere dello Sport; İnter'in Felipe Melo ile 2 yıllık, 2.5 milyon euro + bonusları içeren bir kontrat üzerinde anlaşmaya vardığını yazdı. Melo'yla anlaşan İnter'in, dolgun çek defterini kullanmak yerine geniş kadrosunu masaya sürdüğü bildirildi. İnter'in, Galatasaray'a; Taider, Joel Obi, Donkor, Juan Jesus, Dodo ve Nagatomo'nun yer aldığı bir 'takasta kullanılabilecek isimler' listesi sunduğu ve sarı-kırmızılı kulüpten cevap beklediği kaydedildi.

Kiralık verelim

6 oyuncudan Donkor ve Obi'nin bonservisiyle verilebileceği, diğer isimlerin ise kiralık olarak önerildiği kaydedildi. Galatasaray'ın takasa onay vermesinin hemen ardından, Melo'nun yeni takımı İnter ile sezon başı kampına katılacağı da vurgulandı. Melo'nun vazgeçilmez olmadığını ve istemesi halinde ayrılabileceğini kaydeden teknik direktör Hamza Hamzaoğlu ve Futbol Şubesi'nden sorumlu Cüneyt Tanman'ın bu altı oyuncuyu incelemeye aldığı belirtilirken sarı-kırmızılıların bu isimler arasında özellikle orta sahada görev yapan Saphir Taider ve stoper Juan Jesus üzerinde durdukları belirtildi.

Pırlanta sıkıntısı mı?

Galatasaray ile yol ayrımında olan Felipe Melo'nun geçtiğimiz aylarda eşi için yurt dışından getirttiği ziynet eşyalarını ülkeye kaçak sokma suçundan yargılandığı için gitmek istediği ileri sürüldü. Melo'nun ceza almaktan çekindiği iddia edildi