Çocuğunuzla vakit geçirmenin yaratıcı yolları

Çocuğunuz ile geçireceğiniz birkaç yaratıcı saat hem aranızdaki bağların kuvvetlenmesini hem de onu daha iyi tanımanızı sağlayacak.

Çocuğunuzla vakit geçirmenin yaratıcı yolları

Çocuğunuzla eğlenceli ,eğitici ve keyifli vakit geçirmenin yollarını kadin.com aracılığla sizler için paylaşıyoruz.

Çocukların gelişim ve büyüme sürecinde sadece besin olarak takviyede bulunmak değil, aynı zamanda ruhsal açıdan da onları doyuma ulaştırmak oldukça önemlidir. Çocuğu evde ya da kapalı ortamda kendi haline bırakarak onun gelişimine katkıda bulunmanız maalesef ki söz konusu olamaz. Oysa çocuğunuz ile geçireceğiniz birkaç yaratıcı saat ile hem aranızdaki bağların kuvvetlenmesine hem de onu daha iyi tanımanıza ve istediklerini anlamanıza fırsat vermiş olursunuz. Son dönemlerde sıkça dile getirilen çocukla kaliteli vakit geçirmek cümlesi kesinlikle çocuğunuzun ruhsal ve bedensel gelişim süreci içinde en faydalı besin kaynağı olacaktır.

Çocuklarla El İşi Saatleri Ayarlayın
Dünyaya bir birey getirmek elbette mükemmel bir his. Fakat bu his bir bireyin yetişmesi adına asla yeterli olmayacaktır. Çocuğunuz için ona günde ayıracağınız 3 saat ile kaliteli bir vakit geçirme ve eğitim sürecinde bulunmuş olacaksınız. Özellikle çocuklarla el işi alanında yapılan aktiviteler çocukların hem yaratıcılıklarını hem de el kullanma becerisini oldukça üst seviyeye taşımış olacaktır. Evinizin ne kadar dağıldığını, kirlendiğini önemsemeden çocuğunuz ile birlikte geçireceğiniz saatler sayesinde geleceğe güvenle bakan, paylaşım yapmayı bilen ve ne istediği konusunda kararlı bireyler yetiştirmeniz mümkün. Bırakın eviniz dağılsın, her yer kâğıt ya da el işi seçeneklerinden hangisini seçerseniz onunla dolsun.

Birlikte Oyuncak Yapmayı Deneyin
Tüketici toplumu haline geldiğimiz şu günlerde çocuğunuz ile birlikte el işi seçeneği olarak oyuncak yapımını deneyebilirsiniz. Evdeki malzemeler ile ortaya çıkaracağı ürünün keyfine ve heyecanına varan çocuğunuz, mağazalardan alınan oyuncakların kullanımı için de eminim ki çok daha dikkatli ve özenli olacaktır. Ona yaratıcı olma fırsatı verin. Ama asla kenara çekilip beklemeyin. Fikirlerini yapmadan önce size anlatmasını isteyin, ona fikir verin ve ihtiyaç duyduğunda el işi ile yaptığı o görkemli yapıtlara yardım edin.
Çocuğunuza kendisi olma fırsatı vererek ona sessizce rehberlik edin. Çocuklarla el işi faaliyetleri için yaratıcı fikirler arıyor iseniz Kadin.com sitesinden bu fikirlere ve çok daha fazlasına ulaşabilirsiniz. Çocuğunuz ile birlikte bir hayal dünyasına ortak olmak hiç de zor değil, yeter ki isteyin.
Çocuğunuzla birlikte geçireceğiniz haftanın çocuk etkinlikleri için kadin.com ‘u ziyaret edebilirsiniz.