Çok sert sözler! Emre bu cüreti...

Spor Toto Süper Lig'de dün akşam oynanan Fenerbahçe-Eskişehirspor mücadelesi 4 gole sahne oldu. Ancak Emre Belözoğlu'nun gördüğü kırmızı kart, bir anda karşılaşmanın önüne geçti.

Çok sert sözler! Emre bu cüreti...

NTV Spor'da yayınlanan "% 100 Futbol" programının sunucusu Güntekin Onay, Fenerbahçe-Eskişehirspor maçının 85. dakikasında kırmızı kart gören Emre Belözoğlu'nu sert bir dille eleştirdi.

Tecrübeli oyuncunun, oyundan atıldıktan sonra yan hakeme sert tepki göstermesi hakkında konuşan Onay, "Kırmızı kart sonrası böyle davranışlarda bulunan başka oyuncu görmedim. Emre bu cüreti nereden buluyor bilmiyorum. Emre bu hareketleri nasıl yapıyor? Hakemin üstüne yürüyerek böyle parmakla işaret yapan oyuncu var mı?" ifadelerini kullandı.

"ÖZÜR DİLERİM AMA..."

Sarı-lacivertli oyuncu, karşılaşma sonrası yaptığı açıklamada, "Hakeme 'Allah sizi bildiği gibi yapsın' dedim. Hakem, 'Allah belanızı versin' diye anladı. Haksız bir kırmızı kart olduğuna inanıyorum. Küfür etmediğimi herkes bilsin. Hakem 'Belanı versin' anladığı için attığını söyledi. Ben de öyle bir şey söylemediğimi aktardım. Tamamen yanlış anlama. Kurallar dahilinde kırmızı kart gerektiren bir şeyse, özür dilerim ama ben bu sözlerin kırmızı kart gerektirdiğini düşünmüyorum" diye konuştu.