Diego isyan çıkardı

Brezilyalı yıldız şubat ve mart ayı alacaklarının hemen ödenmesi için kulübe ihtarname çekti, bir örneğini de Futbol Federasyonu’na gönderdi.

Diego isyan çıkardı

Rize deplasmanı dönüşü silahlı saldırıya uğrayan, ardından Dirk Kuyt’ın vedasıyla sarsılan Fenerbahçe’ye bir darbe de Diego Ribas’tan geldi.

Brezilyalı yıldızın geçtiğimiz hafta şubat ve mart ayı alacaklarının ödenmesi için kulübe avukatları aracılığıyla ihtarname çektiği, bunun bir örneğini de Türkiye Futbol Federasyonu’na gönderdiği ortaya çıktı.

Fenerbahçe Yönetimi, Diego’nun bu resti üzerine şubat ayı alacaklarını hesabına yatırdı. Başkan Aziz Yıldırım’ın daha sonra Brezilyalı oyuncu ile bir görüşme yaptığı, Mart ayı alacaklarının da Nisan ayının 2. haftasında ödeneceğinin garantisini verdiği belirtildi. Diego’nun kulübün ciddi sıkıntılar yaşadığı bir dönemde böyle bir hamlede bulunmasının hem yönetim, hem de teknik heyette ciddi rahatsızlık yarattığı öğrenildi.

FIFA’ya gidebilir

Bu arada Diego Ribas’ın yabancı futbolcu olmasından dolayı ihtilafı konusunda başvuracağı yetkili makam FIFA olacak.

Brezilyalı yıldızın önümüzdeki hafta da ödemelerin gecikmesi halinde yasal işlemler için FIFA’ya gidebileceği ifade edildi.

Başkan Aziz Yıldırım, Diego ile yaptığı görüşmede krizi geçici olarak önlemeyi başardı.