Drogba'nın yerine büyük bomba!

İşte Galatasaray'ın Lavezzi'ye birlikte ikinci forvet planı!

Drogba'nın yerine büyük bomba!

Maraton'un haberine göre;Sarı kırmızılı kulübün başkanı Ünal Aysal'ın mali yapı nedeniyle çilek transferlerini askıya alacaklarını belirtmesi sonrası Galatasaray önümüzdeki sezon nokta transferler yapmaya karar verdi.

Drogba'nın sezon sonunda takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılırken, sarı kırmızılı takıma Hollanda Ligin de forma giyen İzlandalı oyuncu Alfred Finnbogason'la ilgilenir misiniz diye teklif edildi.

Forvet hattına bir yabancı forvet almayı planlayan Galatasaray'a Heerenveen'in adeta gol makinesı olan oyuncusu önerildi.

Heerenveenli, İzlandalı golcü tam bir gol makinesi. Bu sezon 33 maçta forma giyen İzlandalı golcü 26 gol attı. Ligde 26 maçta oynayan ve 24 gol atma başarısı gösteren Alfred Finnbogason 25. yaşında.

İzlanda'nın son yıllarda yetiştirdiği en önemli oyunculardan biri olan Finnbogason milli takımının da en önemli kozu.

Heerenveen teknik direktörü Marco van Basten'in en önemli oyuncularından biri olan Finnbogason; Milan, Hamburg, Werder Bremen,Everton, Villareal,Napoli ve CSKA Moskova'nın da gündeminde.

Avrupanın son yıllardaki en önemli forvet oyuncularından biri olarak gösterilen Alfred Finnbogason, güçlü fiziği ve ikili mücadelelerdeki üstünlüğüyle dikkat çekiyor. Direk gole yönelen tarzıyla bir çok kulübün istediği oyuncu en başarılı dönemini Heerenveen teknik direktörü Marco van Basten'le yaşıyor.

Sarı kırmızılılarda, önümüzdeki sezonun transfer için çalışmalar şimdiden yapılırken kimin alınacağına kimin gideceğine Galatasaray'ın başında hangi teknik adam olacağına bağlı. Teknik direktör Roberto Mancini'nin kalıp kalmayacağı Fenerbahçe ve Türkiye Kupasında oynanacak Bursaspor maç sonuçları çok önemli etken olacak. Ayrıca 13 Nisan'da yapılacak mali genel kurulda yönetiminde kaderi bir ölçüde belli olacak.

Galatasaray yönetimi,tüm bu gelişmeler yaşanmadan her hangi bir transfere şimdilik imza atmak istenmiyor.