Lastik-İş Sendikası Genel Başkanı Abdullah Karacan, Brisa'da yaklaşık 500 taşeron işçinin kadroya alındığını bildirdi.
Ekonomi
Bakan Nihat Zeybekçi, "Faiz lobisi, yüksek oranlı faiz kullandıran banka ve faktoring şirketleri ayaklarını denk alsınlar, gerekeni yaparız" dedi.
OPEC’in ilkbahara kadar petrol üretimini azaltmada bir anlaşmaya varamaması durumunda, petrolün varil fiyatının 35 dolara kadar inebileceği belirtildi.
Banka kredisiyle emeklilikte müjde geldi.
Petrol fiyatlarının seyri açısından oldukça kritik olarak kabul edilen OPEC toplantısı bugün Viyana'da gerçekleşecek.
Türkiye genelindeki konut satışları ocak-ekim döneminde 1 milyona yaklaştı. Buna göre günde ortalama 3 bin 90, saatte 129, dakikada 2 konut el değiştirdi.
Atletico’nun patronu Enrique Cerezo, Arda Turan ve Semih Kaya ile ilgili açıklamalar yaptı.
Dolar 2,2230 liradan, avro 2,7730 liradan güne başladı.
Türkiye'nin en büyük gıda şirketlerinden Eti, Romanya'daki Craiova bölgesinde 40 milyon Euro'luk bisküvi ve kurabiye yatırımı yapıyor.
Gümrük ve Ticaret Bakanlığı, binlerce tüketiciyi yakından ilgilendiren izinsiz mesaj gönderimine için ilk cezayı kesti.
OPEC toplantısı öncesi dört ülke arasında yapılan petrol zirvesinden üretimi azaltma kararı çıkmadı.
Şirketi zora düşen ya da iflas eden çalışanların imdadına devlet yetişiyor.
Ünlü yatırımcı Jim Rogers, yaptırımlar ve düşük petrol fiyatlarından etkilenen Rusya ekonomisine yatırıma başladığını açıkladı.
Apple, piyasa değeri 700 milyar dolara kadar çıkan ilk şirket oldu.
6552 sayılı kanunun getirdiği haklardan yararlanmak isteyenler için son başvuru tarihinin 1 Aralık olduğu belirtildi.